I BetXperts optakt til Spanien – Sverige får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. Her er tale om en kamp om 1.-pladsen i gruppen og dermed også en direkte billet til VM 2022. 

Her får du BetXperts optakt med odds til Spanien – Sverige. Spanien vandt torsdag aften, mens svenskerne tabte. Det betyder, at fordelen nu ligger hos landet fra Den Iberiske Halvø her i den sidste kamp. Får Spanien blot uafgjort, snupper de den direkte billet til Qatar 2022. 

Odds på Spanien – Sverige hos ComeOn

Nederst i denne optakt til Spanien – Sverige får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Odds på Spanien – Sverige 

Herunder har BetXpert samlet markedets bedste odds på Spanien – Sverige. Kampen spilles søndag klokken 20.45 og kan følges på 6’eren og Eurosport Player. 

Odds på Spanien - Sverige (1X2) Højeste odds Bookmaker
Spanien 1,43
Uafgjort 4,95
Sverige 10,50
Odds på Spanien - Sverige (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Spanien (-1 Asian) 1,68
Sverige (+1 Asian) 2,32
Odds på Spanien - Sverige (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,12
Under 2,5 mål 1,80
Odds på Spanien - Sverige (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 2,55
Nej 1,60
Odds på Spanien - Sverige (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Álvaro Morata scorer 2,30
Pablo Sarabia scorer 2,90
Daniel Olmo scorer 3,60
Zlatan Ibrahimović scorer 5,20
Alexander Isak scorer 5,80
Emil Forsberg scorer 9,50

OBS: Odds på Spanien – Sverige er fra fredag den 12. november klokken 14.25. 

Ifølge bookmakernes Spanien - Sverige odds så skal vores kære naboer ikke regne med at tage den direkte billet til Qatar 2022. Det kræver nemlig en sejr, hvilket kaster hele odds 10,50 af sig hos Betfair Sportsbook*. En sejr til Spanien kan fås til odds 1,43 hos MarathonBet. Uafgjort belønnes bedst hos ComeOn*, der har odds 4,95. 

Spanien 

Luis Enriques spanske mandskab fik en skidt start på VM-kvalifikationen, da de måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Grækenland. Herefter har holdet dog været – næsten – uovervindelig med fem sejre i seks kampe. 

Eneste plet på den stime var 1-2-nederlaget ude mod netop Sverige. Spanien kom ellers tidligt foran, men svenskerne svarede igen minuttet efter og kunne efter 56 minutter score det afgørende mål. 

Det var imidlertid ikke nok til at slå Spanien ud af kurs. De efterfølgende kampe blev vundet med 4-0 hjemme over Georgien, 2-0 ude over Kosova og senest 1-0 ude over Grækenland torsdag aften. 

Resultaterne betyder, at Spanien står med 16 point efter syv ud af otte kampe. Det er ét point mere end Sverige, hvorfor hjemmeholdet kan nøjes med uafgjort for at snuppe 1.-pladsen, der giver direkte adgang til VM 2022 i Qatar. 2.-pladsen skal ud i playoff. 

Sverige

Nøj, hvor må de ærgre sig på den anden side af sundet. Torsdag aften havde Sverige muligheden for at spille sig til en matchbold inden dette opgør ude mod Spanien. Havde svenskerne vundet deres udekamp mod Georgien, ville det være dem, som kunne nøjes med uafgjort i denne store gruppefinale af en kamp.  

I stedet tabte de blå-gule med 0-2, hvorfor de nu står i denne penible situation, hvor de er piskede til sejr, hvis de skal direkte til VM. 2.-pladsen er sikret som minimum, da nærmeste forfølger er seks point efter. 

Og tag ikke fejl; Sverige havde chancerne for at vinde ude mod Georgien. Særligt stjernen over dem alle, Zlatan Ibrahimović, misbrugte flere store chancer ved stillingen 0-0. Også angrebskometen Alexander Isak havde et stort tilbud. De mange brændte chancer endte med at koste svenskerne dyrt, da georgierne kom foran på et lidt tilfældigt mål efter en dødboldsituation. 

Værre blev det, da selvsamme målscorer, Khvicha Kvaratskhelia, alt for nemt fik lov til at løbe gennem det svenske forsvar og udplacere Robin Olsen i målet. 

Det blev en dyr, dyr aften for Sverige, der nu skal levere en stor overraskelse for at vinde gruppen og tage den direkte VM-billet.  

Spanien – Sverige: trupnyt

Som lovet får du i denne Spanien – Sverige optakt også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Spanien
Den spanske træner, Luis Enrique, må efter alt at dømme se bort fra Ansu Fati, Eric García og Yeremi Pino.  

Bud på Spaniens startopstilling (4-3-3):
Simón; Alba, P. Torres, Laporte, Azpilicueta; Koke, Busquets, Gavi; Olmo, Morata, Sarabia

Sverige
Sverige må klare sig uden Ken Sema. 

Bud på Sveriges startopstilling (4-4-2):
Olsen; M. Olsson, Nilsson, Lindelöf, Krafth; Forsberg, K. Olsson, Ekdal, Kulusevski; Ibrahimović, Isak