Søndag aften klokken 20.45 mødes Spanien og Frankrig på San Siro i finalen i Nations League. BetXpert bringer i denne artikel de bedste odds på Nations League-finalen.

Det er to store fodboldnationer, der skal mødes i den anden Nations League-finale i historien søndag aften. Det er Spanien mod de regerende verdensmestre fra Frankrig. 


I det følgende afsnit kan du finde de bedste odds på Nations League-finalen, og nederst kan du se bud på startopstillinger i søndagens finale. 

Nations League: Odds på Spanien - Frankrig

Herunder finder du de bedste odds på Spanien - Frankrig, der mødes i Nations League-finalen søndag aften. Der er kampstart klokken 20.45 på San Siro, og du kan se kampen direkte på Kanal 5 og discovery+.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Spanien 3,05
Uafgjort 3,35
Frankrig 2,55
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,76
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 1,97
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Kylian Mbappé scorer 3,30
Karim Benzema scorer 3,35
Antoine Griezmann scorer 3,60
Mikel Oyarzabal scorer 3,85
Ferran Torres scorer 3,95
Pablo Sarabia scorer 4,90
Gavi scorer 9,00
Paul Pogba scorer 11,00
Koke scorer 11,00
Adrien Rabiot scorer 12,00

Odds på Spanien - Frankrig er senest opdateret fredag den 8. oktober klokken 11.33. 

Spil på Nations League-finalen hos NordicBet

Bookmakerne har en smule mere fidus til de franske verdensmestre i søndagens Nations League-finale. Du kan få odds 2,55 hos Unibet* på fransk sejr i ordinær spilletid, mens spansk sejr giver odds 3,05 hos NordicBet*. Hvis du tror, at kampen ender uafgjort og må ud i forlænget spilletid, kan du få odds 3,35 hos NordicBet* på krydset. Du kan se alle spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her

Den første finale i Nations League blev spillet i 2019, og her sejrede Portugal med 1-0 i finalen mod Holland på et mål af Gonçalo Guedes. Finalen blev dengang spillet på Estádio do Dragão i Porto foran 43.199 tilskuere. Cristiano Ronaldo blev topscorer i finaleturneringen, der ligesom i år, bestod af fire hold. Selvom Ronaldo ikke scorede i finalen mod Holland, så lavede han hattrick i semifinalen mod Schweiz, og det var nok til at blive topscorer. 

I årets Nations League-finaleturnering er det i øjeblikket Ferran Torres, der er topscorer. Manchester City-spilleren scorede begge Spaniens mål i 2-1-sejren i semifinalen mod de italienske europamestre, og dermed fik Spanien revanche fra semifinalenederlaget ved EM, hvor de tabte efter straffesparkskonkurrence. En Nations League-finale er dog selvfølgelig ikke i nærheden af en EM-finales størrelse.

Frankrig havde et skuffende EM, hvor de røg ud til Schweiz i ottendedelsfinalen efter straffesparkskonkurrence. I september måned skuffede de også ved at spille uafgjort mod både Bosnien-Hercegovina og Ukraine i VM-kvalifikationen. I Nations League-semifinalen mod Belgien leverede de også elendigt i første halvleg og gik til pause bagud 0-2, men de fik det vendt i anden halvleg og vandt med 3-2 på et flot sejrsmål af Theo Hernández i kampens sidste minut. 

Seneste møde mellem Frankrig og Spanien blev spillet i marts 2017, og dengang vandt Spanien med 2-0 i en venskabskamp på mål af David Silva og Gerard Deulofeu. 

Vinderen af søndagens Nations League-finale får foruden trofæet også en pengepræmie på 10,5 millioner euro. Taberen af finalen får ni millioner euro. 

Bud på startopstillinger

SpanienSimón - Azpilicueta, Laporte, Torres, Alonso - Koke, Busquets, Gavi - Sarabia, Torres, Oyarzabal 

FrankrigLloris - Koundé, Varane, Hernández - Pavard, Pogba, Rabiot, Hernández - Griezmann - Benzema, Mbappé

Sådan stillede de to mandskaber op i deres respektive semifinalekampe. Ferran Torres, der blev dobbelt målscorer i semifinalen mellem Italien og Spanien måtte dog lade sig udskifte efter et hårdt sammenstød med Jorginho, så det er ikke sikkert, han er klar til at starte inde i finalen mod Frankrig.

Spanien må undvære Marcos Llorente og Pedri til kampen, mens Frankrig er uden N'Golo Kanté. Luis Enrique gav blot 17-årige Gavi debut i semifinalen mod Italien, og her gjorde han en god figur. Barcelona-teenageren blev udskiftet i det 84. minut, og måske han får genvalg i søndagens finale.  

Du kan finde bonusser fra bookmakerne her