Der er lagt op til en spændende onsdag aften foran TV skærmen med semifinale i Landspokalturneringen og finale i den spanske pokalturnering Copa del Rey.

Landspokalturneringen
Esbjerg fB tager imod FC København i Landspokalturneringen. Esbjerg fB vandt første opgør i København for en uge siden med 1-0. FC København er derfor nødsaget til at bryde den seneste tids måltørke hvis man skal gøre sig forhåbning om en plads i Landspokalfinalen som spilles d. 1. maj i Parken.

TV3+ sender direkte fra kl. 18:00.

Den anden semifinale spilles i morgen og står mellem FC Midtjylland og Brøndby IF. Brøndby IF vandt den første kamp 3-0.
 
Copa del Rey
Blot 6 dage efter UEFA-Cup skuffelsen mod Bayern München står Michael Laudrup’s Getafe igen foran en stor udfordring. Getafe møder iaften Valencia i finalen i den spanske pokalturnering Copa del Rey - kampen spilles på neutral bane på Vicente Calderón Stadion i Madrid.

Valencia har haft en skuffende sæson og med en øjeblikkelig 15. plads i tabellen er kravet sejr iaften hvis man skal spille europæisk fodbold næste sæson. Getafe startede sæsonen dårligt men har efterfølgende klaret sig godt. En 12. plads ligger man på i øjeblikket - også her er kravet sejr hvis man skal spille europæiske cupkampe næste sæson.

Der er kampstart kl. 22:00 men Kanal 5 varmer op allerede kl. 21:00 med et eksklusivt portrætprogram af Michael Laudrup. Pga et BA-projekt har vores spanske ekspert ikke haft tid til en analyse af kampen, men tjek evt vores brugertip-sektion.