BARCELONA'S Champions League sejr i går aftes i Paris var årets værste resultat for verdens største bookmaker, Ladbrokes.

Den catalanske klubs 2-1 sejr har formodentligt kostet Ladbrokes et tocifret millionbeløb.

Arsenal kom foran på et hovedstød af forsvarsspilleren Sol Campbell, men blev overhalet i 2. halvleg af mål fra Samuel Eto'o og Juliano Belletti.

Og en kombination af resultater viste sig at blive en katastrofe for Ladbrokes, som havde modtaget et massivt antal spil på Frank Rijkaard's hold lige før kick off.

Ladbrokes danske manager Richardt Funch udtaler "Det er uden sammenligning årets værste resultat for Ladbrokes. Paellaen er prompte blevet pillet af menukortet i vores personalekantine i London”

"Vi blev slagtet af Sol Campbell som første målscorer og blev definitivt begravet af kampens slutresultat. Vores butikker i England kommer i dag til at ligne det årlige tyreløb i Pamplona når spillerne kommer for at hente deres gevinster”.

Det eneste lyspunkt på denne sorte aften for Ladbrokes var at Belletti blev sidste målscorer hvilket næsten ingen havde spillet på.

Ladbrokes tilbød naturligvis også live odds på kampen og Barcelona var helt nede på odds 1.44 da Arsenals målmand Jens Lehmann blev vist ud, men siden hen røg de op på hele odds 6.00 inden Samuel Eto'o udlignede.

Richardt Funch slutter: "Spillerne blev bare ved med at tro på Barcelona selvom de var bagud og fortsatte med at spille på dem under hele kampen.

Det blev altså en vidunderlig aften for Barcelona og spillerne, men en mørk en af slagsen for Arsenal og Ladbrokes”