I morgen aften kl. 20.00 på DR1 ruller det danske Melodi Grand Prix udover skærmene og spørgsmålet er hvem der skal repræsentere de danske farver i det Europæiske Melodi Grand Prix i Athen.

Ladbrokes har den tidligere vinder Søren Poppe, som nu har allieret sig med Lene Matthiesen, som storfavorit til at vinde med sangen ”En som dig” til odds 1,70 gange pengene igen.

Se odds og analyse af MGP 2019

Tidligere medlem af Danmarks første Popstars-gruppe, Eye-Q, Trine Jepsen er med sangen ”Grib mig”, som hun synger sammen med Christian Bach, den næststørste favorit til odds 5 gange pengene igen.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Dem der står bag sangen ”En som dig” lugter lidt af et vinderhold. Nemlig Andreas Mørck og Jacob Launbjerg, der sidste år skrev Jakob Sveistrups vindersang, og Søren Poppe der jo har vundet Grand Prixet før med sangen ”Never Ever Let You Go””.

Se odds og optakt til Eurovision semifinale 2019

Richardt Funch fortsætter “Derfor har Ladbrokes heller ikke været I tvivl om, at denne sang bør være den umiddelbare favorit og dette er endda blevet cementeret over de sidste par dage hvor vi kan se at de fleste spil netop er blevet placeret på ”En som dig”

Oddsene ser lige nu sådan her ud

Søren Poppe og Lene Matthiesen 'En som dig' - odds 1.70
Trine Jepsen og Christian Bach 'Grib mig' - odds 5.00
Kristine Blond 'Make this night forever' - odds 7.00
Sidsel Ben Semmane 'Twist of love' - odds 7.00
Danni Elmo '2 in 1' - odds 11.00
Kim Schwartz 'Åh amore' - odds 13.00
Neighbours 'Je ne regrette rien' - odds 13.00
David Mader 'Heaven' - odds 17.00
Claus Hasfeldt 'Ta' hjertet med' - odds 21.00
Jørgen Thorup 'Søde gys' - odds 26.00

Spil på Melodi Grand Prix hos Ladbrokes.