Det begynder at snerpe til rundt omkring i de europæiske fodboldligaer, og der kæmpes indædt, enten for at undgå nedrykning, eller for at få en billet til næste sæsons UEFA Cup eller Champions League. Vi har analyser af en række søndagskampe med masser på spil – fra England, Italien og Frankrig.

Blandt disse er der i øvrigt to lokalderbies. Aston Villa (med Martin Laursen) tager imod bysbørnene fra Birmingham, og i sydvest-Frankrig lægger Toulouse græs til når rivalerne fra Bordeaux kommer forbi.

Panik før lukketid er der ikke alle steder. Således er Allsvenskan og den norske Tippeliga kun lige gået i gang med en ny sæson. Kampene er dog spændende alligevel – og spilobjekter er der skam også. Vi har tip fra både Norge og Sverige.

I Sverige har John Hansen fået en superstart og har ramt fem ud af otte tip, med en tilbagebetaling på 168%. I Norge har det hidtil knebet mere for vores nye mand Cato Meijer der blot har en tilbagebetaling på 58% efter syv tip - hvoraf to er gået hjem. Men læs hans analyser; de skummer af indsigt; Cato skal nok komme ovenpå igen.

Endelig kan vi byde på tip fra den stærke Brasiliens-ekspert Frank Pilantra.

Se en oversigt over dagens analyser på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp