Danmarksmestrene fra 2007/08 mod Danmarksmestrene fra 2008/09...
 
Selvfølgelig er søndagens dyst mellem AaB og FCK en storkamp, selv om de to klubber pt er mere beskedne end i de pokalerobrende sæsoner og nøjes med at indtage henholdsvis en tredjeplads og en sjetteplads i SAS Ligaen.

Faktisk kan AaB med en sejr rykke op på førstepladsen à point med OB. Og FCK kan med en sejr indhente aalborgenserne på tredjepladsen.

Ja, hvad bliver mon udfaldet af opgøret (kampstart kl. 18)? Eller rettere, hvor ligger værdien, i forhold til oddsene? Det har SAS-ekspert Daniel Hedelund et bud på. Læs hans analyse og se hans tip på denne side (hvor der også er tip til Silkeborg-Brøndby).

Søndagens andre spil
Søndagen byder også på andre spændende begivenheder - med tilhørende spilforslag her på BetXpert: Boksning, trav, tennis og fodbold fra Færøerne, Sverige, Italien, Argentina, Brasilien (se oversigten over alle tips på forsiden eller her)...

Samt ikke mindst NFL - hvor vores to eksperter Peter Jensen og Jonathan Morell har lagt vældigt flot fra land i den nyligt startede sæson. Peter har ramt syv ud af otte tip og har en tilbagebetaling på 188%. Peter har ramt tre ud af fire og har en tilbagebetaling på 171%.

BetXperts tip på TV2 Sport
Som bekendt viser TV2 Sport hver søndag en udvalgt kamp fra NFL - præsenteret af d'herrer Elming & Bøjgaard. Fjernsynskampen denne gang er Minnesota Vikings - San Francisco 49ers (udsendelse starter kl. 18:55 - tjek TV-Guiden).

Den kamp har vi selvfølgelig en analyse af - med to tip bundet i halen. Og den tør vi godt anbefale at man læser og overvejer at lade sig inspirere af.

BetXpert leverer nemlig hver søndag et tip til TV2 Sports NFL-kamp - og indtil videre har vi ramt to ud af to (selv om det holdt hårdt sidste søndag hvor Drew Brews var meget tæt på at kaste for mere 315 yards...).

Denne gang er vores TV-tip - som Elming og co. vil præsentere kort før kampen (og forhåbentligt være uenige i; det plejer at bringe held...) - følgende:

Vikings vindere med 1-12 points (spilbart ned til odds 2,33).

Så her er opskriften på en god søndag aften: Læs analyserne og nyd så NFL-kampen på TV2 Sport.