De største klubber har været på indkøb og forstærket sig til den kommende sæson. Især klubber som Manchester City, PSG og Tottenham har været aktive på sommerens transfermarked. Se her vores oversigt over de største transfers og få samtidig en oddsoversigt for antal sæsonmål for udvalgte spillere.

OBS: Sommerens transfervindue lukker den 1. september, så denne liste vil blive opdateret løbende.

1. Antony fra Manchester United fra Ajax for 100 millioner euro

Brasilianske Antony stod højt på indkøbssedlen hos den tidligere Ajax-træner Erik ten Hag og det udnyttede den hollandske klub til at skrue prisen voldsomt i vejret. Er Antony den nye Neymar eller den nærmere den nye Martial?

2. Aurélien Tchouaméni til Real Madrid fra Bordeaux for 80 millioner euro

Monaco betalte blot €17,5 millioner for at hente Aurélien Tchouaméni i Bordeaux tilbage i 2020, så de har igen vist sig at være rigtig gode købmænd. Den 22-årige franske midtbanespiller træder ind på en fasttømret midtbane med Casemiro som defensivt omdrejningspunkt, men måske Real Madrid alligevel har gjort et kup her og kan sætte gang i et generationsskifte på den aldrende midtbane.

Real Madrid er bookmakernes favorit til at vinde La Liga 22/23, hvor Bet365* tilbyder odds 2,10 på, at mesterskabet havner hos Real Madrid.

3. Matthijs de Ligt til Bayern fra Juventus for 80 millioner euro

Bayern München viser de økonomiske muskler og efter at have hentet Sadio Mané har den tyske storklub forstærket defensiven med hollandske Mattijs de Ligt, der nåede tre sæsoner for Juventus inden Bayern München smed 80 millioner euro på bordet for at hente den 22årige forsvarsspiller.

4. Darwin Núñez til Liverpool fra Benfica for 75 millioner euro

Benfica kan også det med at købe billigt og sælge dyrt. Den uruguayanske angriber Darwin Núñez kom til fra spanske Almeria for 24 millioner euro, og Liverpool smed €75 millioner for at hente målslugeren til Anfield. Med add-ons kan den samlede transfersum ramme €100 millioner, og Núñez er dermed det dyreste indkøb i Liverpools historie.

Darwin Núñez scorede 34 mål i 41 kampe for Benfica i sidste sæson, men slår han til for Jürgen Klopp, og kan Núñez blive den nye Luis Suárez i Liverpool? I første omgang skal han overbevise Liverpool-fansene om, at de fortsat kan udfordre Manchester City trods salget af Mané.

Odds på Nunez i Liverpool

Herunder kan du se odds på Nunez' første sæson i Liverpool.

Højeste odds Bookmaker
Over 14,5 PL-mål 1,66
Under 14,5 PL-mål 2,60

Odds på Nunez er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 11.00.

5. Marc Cucurella til Chelsea fra Brighton for 73 millioner euro

Efter blot en enkelt sæson for Brighton er den spanske forsvarsspiller Marc Cucurella nu en af verdens dyreste fodboldsspillere med et prisskilt, der overgår Haaland, Sterling og Mané. Med en 6 årig kontrakt til Cucurella er det tydeligt, at Chelsea og manager Thomas Tuchel har stor tiltro til den 24årige back.

6. Alexander Isak fra Real Sociedad til Newcastle for 70 millioner euro

De har fået tilført en solid pose oliemilliarder i Newcastle og det er lykkes at forstærke offensiven med den 22 årige svenske angriber Alexander Isak. Det blev blot til 6 mål i sidste sæson i La Liga, men Newcastle satser på, at Isak finder vejen til netmaskerne på St. James' Park.

7. Raphinha til Barcelona fra Leeds for 70 millioner euro

Det er lykkes den spanske storklub at finde pengene til at hente den brasilianske angriber Raphinha hos engelske Leeds. I sidste sæson scorede den 25årige Raphinha 11 Premier League-mål, mens det er blevet til 9 landsholdskampe for den nye Barcelona-fløj.

8. Erling Haaland til Manchester City fra Dortmund for 60 millioner euro

Forventningerne er skyhøje til den unge norske angriber Erling Haaland, der skal sørge for at Pep Guardiola endelig får sendt Champions League-trofæet til Manchester City. Der er kamp om pladserne i City-offensiven, men Haaland er bookmakernes favorit til at blive Premier League-topscorer i 22/23-sæsonen. 

Haaland odds på antal mål

Her kan du se de bedste odds på Haaland i den kommende Premier League-sæson.

Højeste odds Bookmaker
Over 24,5 PL-mål 2,25
Under 24,5 PL-mål 1,72

Odds på Erling Haaland er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 11.00.

Læs vores oddsartikel om Erling Haaland her.

9. Raheem Sterling til Chelsea fra Manchester City for 60 millioner euro

Manchester City vil komme med en noget forandret offensiv i den kommende sæson efter salg af både Raheem Sterling og Gabriel Jesus. Sterling havde blot et enkelt år tilbage af kontrakten, og et skifte til Chelsea kan gavne den engelske landsholdsangriber, der leverede ustabile præstationer i sidste sæson.

Højeste odds Bookmaker
Over 13,5 PL-mål 2,00
Under 13,5 PL-mål 1,72
Over 19,5 PL-mål 8,00

Odds på Raheem Sterling er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 19.00.

Raheem Sterling: Over 13,5 PL-mål til odds 2 hos Mr.Green

Manager Thomas Tuchel skal have Raheem Sterling til at ramme topformen. Chelsea er desperate for at finde en angriber med mål i støvlerne efter fejlkøbene Timo Werner og Romelu Lukaku. I sidste sæson endte midtbaneprofilen Mason Mount som klubbens topscorer med 11 Premier League-mål. Sterling har kvaliteterne til at slå til for Chelsea og han scorede 13 PL-mål i sidste sæson (30 kampe, 23 fra start) under Pep Guardiola.

10. Richarlison til Tottenham fra Everton for 60 millioner euro

Så kom der en ny brasilianer til Spurs-offensiven, og Richarlison skal finde sig til rette sammen med Harry Kane og Son Heung-min. Det blev til 10 Premier League-mål fra den brasilianske landsholdsangriber i sidste sæson, hvor Everton ikke levede op til forventningerne.

Højeste odds Bookmaker
Over 9,5 PL-mål 2,10
Under 9,5 PL-mål 1,65

Odds på Richarlison er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 11.00.

Med add-ons skulle transfersummen for Richarlison lande på ikke mindre end 71 millioner euro.

11. Lisandro Martínez til Manchester United fra Ajax for 55 millioner euro

Manchester United-manager Erik ten Hag har håndplukket den argentinske midterforsvarer Lisandro Martínez fra Ajax. Den boldsikre og pasningsstærke Martinez skal hjælpe ten Hag med at indføre en ny spillestil hos Manchester United.

12. Kalvin Phillips til Manchester City fra Leeds for 53 millioner euro

Ambitiøse Manchester City har en stjernebesat trup, og nu får de selskab af den 26-årige engelske landsholdsspiller Kalvin Phillips, der skifter fra bundholdet Leeds til mesterskabsfavoritterne. Men er der plads på Manchester-midtbanen, eller må Phillips indtage en position som back-up til Rodri? 

Klubskifter internt mellem Premier League-klubberne kommer ofte med et voldsomt prisskilt og Leeds har helt sikkert gjort et godt salg.

13. Gabriel Jesus til Arsenal fra Manchester City for 53 millioner euro

Med Haalands ankomst til Etihad Stadium, så havde Gabriel Jesus udsigt til en hård kamp om spilletid. Og i et VM-år skal Gabriel Jesus have gang i netmaskerne for at sikre sig en plads i startopstillingen hos det brasilianske landshold. Det blev blot til otte fuldtræffere i sidste Premier League-sæson for Manchester City, men det forventes, at Gabriel Jesus vil få en hovedrolle hos Arsenal.

Højeste odds Bookmaker
Over 12,5 PL-mål 1,85
Under 12,5 PL-mål 1,85

Odds på Gabriel Jesus er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 11.00. 

Gabriel Jesus: Over 12,5 PL-mål til odds 1,85 hos 888sport*

Der mangler erfaring i Arsenal-offensiven, særligt efter Aubameyang og Lacazette har forladt klubben. Det må forventes, at Gabriel Jesus træder ind højt i hierarkiet og skal tage ansvar i offensiven samt vise vejen for talenter som Bukayo Saka og landsmanden Gabriel Martinelli. Det blev til 8 Premier League-mål fra Gabriel Jesus i City-trøjen i sidste sæson (28 kampe, heraf 21 fra start), men hos Arsenal skal den brasilianske angriber går forrest.

14. Robert Lewandowski til Barcelona fra Bayern for 50 millioner euro

Barcelona ved der er masser af mål i støvlerne hos den rutinerede målræv Robert Lewandowski og efter 8 sæsoner i Bayern München var den polske striker på udkig efter nye eventyr. Lewandowski skal nu finde sig til rette sammen med Aubameyang, Ferran Torres, Depay, Fati og den nyankomne Raphinha... og Martin Braitwaite.  

15. Jules Koundé til Barcelona fra Sevilla for 50 millioner euro

Chelsea var med i kapløbet, men efter en længere transfer-saga lykkedes det Barcelona at lande en aftale med Sevilla-forsvarsspilleren Jules Koundé. Den franske landsholdsspiller bliver dermed ny forsvarskammerat med Andreas Christensen.

16. Vitinha til PSG fra Porto for 41,millioner euro

Det lykkedes PSG at lokke den unge portugisiske midtbaneprofil Vitinha til Paris, da de udløste frikøbsklausulen på svimlende €41,5 millioner. I sidste sæson var Vitinha afgørende for, at mesterskabet havnede hos Porto, og han bliver spændende at følge i PSG's stjernebesatte trup.

17. Sadio Mané til Bayern München fra Liverpool for 41 millioner euro

Det var en overraskelse, at det lykkedes Bayern München at lokke Sadio Mané væk fra velspillende Liverpool, hvor den senegalesiske angriber har været en vigtig brik i Klopps taktik og en uerstattelig makker til Mohamed Salah.

Der skal nok komme fart over feltet, men bliver Mané også en succes på Alianz Arena i München?

Højeste odds Bookmaker
Over 15,5 Bundesliga-mål 1,72
Under 15,5 Bundesliga-mål 2,00

Odds på Mané er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 11.00.

18. Kalidou Koulibaly til Chelsea fra Napoli for 40 millioner euro

Chelsea skal have erstattet både Andreas Christensen og Antonio Rüdiger. Som ny midterforsvarer har London-klubben hentet den 31 årige Kalidou Koulibaly fra Napoli. Det er en voldsom transfersum i betragtning af, at Koulibaly havde mindre end et år tilbage af kontrakten med Napoli. 

19. Nuno Mendes til PSG fra Sporting Lissabon for 40 millioner euro

Den portugisiske back Nuno Mendes var udlånt til PSG i sidste sæson, hvor han både blev kåret til Årets Unge Spiller og kom med på Årets Ligue 1-hold. De flotte præstationer har fået PSG til at benytte sig af købsoptionen, og dermed har PSG sikret sig den portugisiske landsholdsspiller for de kommende fire år. 

20. Fabio Vieira til Arsenal fra Porto for 35 millioner euro

Gunners-manager, Mikel Arteta, vil have Arsenal tilbage blandt Top-4-holdene og dermed kvalificere Londonklubben til Champions League. Og den spanske manager må have spottet noget særligt hos den offensive midtbanespiller Fabio Vieira, der ikke var fast mand for Porto i sidste sæson og endnu mangler debut på det portugisiske landshold. Med €5 millioner i add-ons lander den samlede transfersum på €40 millioner for den 22-årige Fabio Vieira, hvilket virker som et massivt sats fra Arteta.

21. Oleksandr Zinchenko til Arsenal fra Manchester City for 35 millioner euro

Der var ikke udsigt til fast spilletid for Oleksandr Zinchenko under Pep Guardiola, men den tidligere City-assist Mikel Arteta kan forstærke Arsenal-midtbanen med den 25årige ukrainer. Igen får transfersummen et boost når det er handler mellem to Premier League og 35 millioner euro er en klar overpris.

22. Sebastian Haller til Dortmund fra Ajax for 31 millioner euro

Dortmund skal forsøge at erstatte målmonsteret Erling Haaland, og de har valgt at satse på den store angriber Sebastian Haller fra Ajax. Han scorede 34 mål i 43 kampe for Ajax i sidste sæson; heriblandt 11 mål i blot otte Champions League-kampe.

Højeste odds Bookmaker
Over 17,5 Bundesliga-mål 1,85
Under 17,5 Bundesliga-mål 1,85

Odds på Haller er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 11.00.

23. Yves Bissouma til Tottenham fra Brighton for 30 millioner euro

Pierre-Emile Højbjerg får endnu en ny holdkammerat, og det ligner efterhånden en stærk Spurs-midtbane. Der var kun et enkelt år tilbage af kontrakten, så skulle Brighton have en transfersum, så var de nødt til at skyde deres midtbaneprofil afsted denne sommer.

24. Julián Álvarez til Manchester City fra River Plate for 18,5 millioner euro

Er Julián Álvarez den næste Sergio Agûero? Det bliver spændende at se, hvilke planer Pep Guardiola har for den lille argentinske angriber fra River Plate. Álvarez skal sørge for at slå til, når chancen byder sig, men umiddelbart er der lang vej til en plads i startopstillingen.

25. Tyrell Malacia til Manchester United fra Feyenoord for 15 millioner euro

Første indkøb for den nye Manchester United-manager, Erik ten Hag. Tyrell Malacia skal nu kæmpe med den engelske landsholdsspiller Luke Shaw om backpladsen. 

26. Romelu Lukaku til Inter fra Chelsea - lån med købsoption

Lykkes det endelig Romelu Lukaku at finde frem til den rette klub? Der har været adskillige klubskifter, og det korte ophold i Chelsea i sidste sæson blev ikke en succes. Lukaku scorede blot 8 PL-mål under Tuchel, men den belgiske angriber kan måske genfinde spilleglæden og igen blive målhelt for Inter.

Højeste odds Bookmaker
Over 21,5 Serie A-mål 1,85
Under 21,5 Serie A-mål 1,85

Odds på Lukaku er senest opdateret mandag den 11. juli klokken 11.00.

I et tæt felt med Juventus og Milan er Inter nu favoritter til at vinde Serie A 22/23, og hos Nordicbet* finder vi odds 2,80 for, at mesterskabet ryger til Inter.

27. Antonio Rüdiger til Real Madrid fra Chelsea - free transfer

Den tyske midterforsvarer Antonio Rüdiger kommer med en masse erfaring og ligner en rigtig god forstærkning for Champions League-vinderne Real Madrid. Et stort tab for Chelsea og deres tyske manager Thomas Tüchel. Det bliver spændende at følge, hvad Londonklubben hiver frem af forstærkninger til at erstatte Rüdiger.

28. Andreas Christensen til Barcelona fra Chelsea - free transfer

Og Chelsea må endda også undvære den danske landsholdsstjerne Andreas Christensen, der sluttede sig til Martin Braithwaite i den spanske storklub Barcelona. Kan Andreas Christensen sende Barcelona tilbage på den spanske fodboldtrone?

Hos Unibet* kan vi hente odds 2,75 på, at Barcelona vinder La Liga 22/23-mesterskabet.

Foto: PAU BARRENA/AFP

29. Paul Pogba til Juventus fra Manchester United - free transfer

Franske Paul Pogba er tilbage i Torino efter at have spillet under niveau i seks sæsoner i træk for Manchester United. Kun i korte perioder lykkedes det Paul Pogba at leve op til de høje forventninger på Old Trafford, men han kan måske genfinde spilleglæden og motivationen, når han igen trækker i Juve-trøjen.

30. Christian Eriksen til Manchester United fra Brentford - free transfer

Det er ikke overraskende, at United-manager Erik ten Hag har kastet sin kærlighed på den danske playmaker Christian Eriksen. I sidste sæson fik Eriksen vist klassen og fik karrieren tilbage på ret kurs under manager Thomas Frank i Brentford. Nu skal Eriksen tage et skridt op og kæmpe sig til at blive en profil på Old Trafford.

Dette er ikke en komplet liste over samtlige store transfers denne sommer.