Her finder du de bedste odds på Cristiano Ronaldos nye klub. Ifølge flere medier vil portugiseren væk fra Manchester United. 

Sidste sommer fik millionvis af Manchester United-fans opfyldt deres hedeste drøm: Cristiano Ronaldo vendte hjem til Old Trafford. Nu, et år senere, kan det hele meget vel snart være slut igen. Det mener i hvert fald flere medier, som beretter, at offensiv-esset vil væk denne sommer. 

I denne artikel om odds på Ronaldos næste klub vil du få en oddsoversigt samt en kort gennemgang over nogle af de potentielle nye klubber, der kunne hente stjernespilleren. 

Cristiano Ronaldo – odds peger på Bayern München

Her får du en oversigt over de bedste Cristiano Ronaldo-odds. Ifølge disse er det Bayern München, som er det mest oplagte bud på en ny klub. Dog er en forbliven på Old Trafford det allermest sandsynlige ifølge oddsene.  

Odds på Ronaldos nye klub Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,23
Atlético Madrid 8,50
Sporting Lissabon 13,00
Bayern München 15,00
Chelsea 15,00
Sevilla 19,00
Real Madrid 21,00
Juventus 25,00 ​​​​​​​
Inter 25,00 ​​​​​​​
Newcastle 25,00 ​​​​​​​
En hvilken som helst klub I Qatar 34,00 ​​​​​​​
Borussia Dortmund 41,00 ​​​​​​​
FC Barcelona 41,00 ​​​​​​​
Paris Saint-Germain 41,00 ​​​​​​​
Tottenham 67,00 ​​​​​​​
Manchester City 67,00 ​​​​​​​
Bodø/Glimt 801,00

OBS: Odds på Ronaldos næste klub er fra fredag den 29. juli klokken 10.33.
OBS: Læg mærke til, hvornår den enkelte bookmaker har sat skæringsdatoen for, hvornår handelen skal være underskrevet.

Odds på Ronaldos nye klub hos NordicBet

Der har de seneste dage været heftige skriverier om, at Cristiano Ronaldo, der har ét år tilbage af sin kontrakt, vil væk fra Manchester United. Det forlyder, at Ronaldo skulle have gået til ledelsen og bedt dem om at acceptere ethvert fornuftigt bud, der måtte komme på ham. 

Grunden til, at portugiseren angiveligt vil væk, skulle være, at ”De Røde Djævle” ikke skal spille Champions League-fodbold i den kommende sæson. Hertil kommer, at han skulle være utilfreds med klubbens sommerindkøb – eller snarere mangel på samme. 

Portugiseren skulle have mødt ind til den første træning efter ferien mandag den 4. juli. Dette skete dog ikke grundet "familiære årsager." Per dags dato, fredag den 8. juli, er Ronaldo endnu ikke mødt ind til træning i Manchester United.

Siden denne artikel blev lagt op mandag den 4. juli, har Bayern München været ude at afvise, at de skulle være interesserede i offensivspilleren. Samtidig er rygterne om Chelsea taget til, og Londonklubben er nu favoritter til at overtage Ronaldo. En forbliven i Manchester United er gået fra 1,70 til 2,75, mens et skifte til Chelsea er faldet fra 5,00 til 2,00. 

OPDATERING 29. juli: Ronaldo er tilbage i Manchester, men det forlyder stadig fra højre og venstre, at hans agent gør alt, hvad han kan, for at få Ronaldo til en klub, der skal spille Champions League i den kommende sæson. 

Herunder vil vi kort gennemgå nogle af de potentielle nye klubber til Ronaldo.

Bemærk, at vi ikke har opdateret teksten til nedenstående klubber, siden vi lagde artiklen op den 4. juli. Tingene kan godt have ændret sig siden da. 

Bayern München – titler en masse!

Skulle Cristianos nye klub hedde Bayern München, er der nærmest statsgaranti for et tysk mesterskab, men så sandelig også Champions League-fodbold sæson efter sæson. Den tyske storklub har nu vundet Bundesligaen de seneste ti sæsoner i streg. 

Vi skal helt tilbage til 2007/2008 for at finde den seneste sæson, hvor Bayern München ikke spillede med i Champions League. Sidan da har de vundet turneringen to gange; i 2013 og 2020. Herudover to finaledeltagelser i 2010 og 2012. 

Og penge er der rigeligt af i München-klubben. Ergo vil Ronaldo kunne få nærmest alt, hvad hjertet begærer, i Bayern München. 

Chelsea – av, av, av …

Det ville gøre umådelig ondt på samtlige Manchester United-fans at se Chelsea blive Ronaldos nye klub. Chelsea har været en direkte konkurrent til ”De Røde Djævle” i mange år. Skulle Ronaldo, som er en af de største fanfavoritter i United-historien, skifte til en rival af den kaliber, vil portugiseren uden tvivl miste noget af sin anseelse i byen. 

Men hvad ville der vente ham i Chelsea? Helt sikkert en rigtig god konkrakt. Herudover også Champions League i den kommende sæson. Men hvad med titler? Holdet vandt netop Champions League i forrige sæson, hvilket vidner om en klub, der er med på allerøverste niveau. 

Og så alligevel. Det er nemlig hele seks sæsoner siden, at Chelsea vandt Premier League. De og Premier Leagues andre hold må simpelthen sande, at Liverpool og Manchester City p.t. er i en liga for sig selv. Nærmeste forfølger må dog betegnes at være Chelsea. 

Ifølge det troværdige engelske medie The Athletic overvejer Chelseas nye ejere meget seriøst at gøre et forsøg på at hente Ronaldo til klubben. 

Real Madrid – sker næppe

Cristiano Ronaldo har status af udødelig i Real Madrid. Portugiseren huserede her fra 2009 til 2018. I den periode blev han kåret til verdens bedste fodboldspiller fire gange, vandt Champions League lige så mange gange, hev to spanske mesterskaber i hus, smadrede mål ind efter behag i både La Liga og i Champions League og var generelt bare en ustoppelig magtfaktor. 

Hvad skulle der være at vinde ved at tage tilbage? Han har vundet det hele i Real Madrid og endda flere gange. Han vil have alt at tabe og ikke meget at vinde ved det. 

Bevares, nostalgien kan tage over, og han vil kunne få en god løn, så selvfølgelig kan han fristes. Men lønnen vil han formentlig kunne få endnu bedre andre steder. 

Desuden er det slet ikke sikkert, at ”Kongeklubben” ønsker at tilknytte en 37-årig Ronaldo. Holdet er ved at blive bygget op omkring nogle yngre offensive spillere krydret med Karim Benzema som det ”gamle” islæt. Og apropos: Franskmanden har blomstret enormt, siden Ronaldo forlod klubben, og det forventes, at han vinder Ballon d’Or i år. 

Der er med andre ord ikke meget, der peger mod Real Madrid. 

Øvrige klubber

Vi kaster også lige et hurtigt blik på nogle af de øvrige klubber. 

Ronaldo har for ganske nyligt udtalt, at han agter at slutte sin karriere i Sporting Lissabon. Den portugisiske klub skal da også spille Champions League i den kommende sæson, men det er nok alligevel en postomgang for tidligt med en retur til barndomsklubben. 

Skulle Ronaldo skifte til Paris Saint-Germain, vil han være garanteret fransk metal. Og han vil spille Champions League-fodbold sæson efter sæson. Plus han vil få nærmest den løn, han ønsker. Men er det nok for Ronaldo at spille i Ligue 1? Næppe. Det var dog nok for Lionel Messi, som han vil komme til at spille sammen med, skulle han skifte til den franske hovedstadsklub, men det var under lidt andre omstændigheder, at argentineren havnede i Byernes By. 

Det ville som nævnt være et kæmpe stød i nyren for alle Manchester United-fans, hvis Ronaldo skulle skifte til Chelsea. Skulle det i stedet blive til en tur i Manchester City, vil der nærmere være tale om et hjertestop. Selvom der vil være gode muligheder for titler, Champions League og en fed hyre, kan Ronaldo næppe få sig selv til at skifte til den blå del af byen – til det har han formentlig et alt for stort hjerte for den røde del. 

Ronaldo vil angiveligt meget gerne til Bodø/Glimt. Der er dog det problem, at den norske træner Kjetil Knutsen ikke mener, at United-spilleren passer ind på holdet. End ikke en kraftig lønnedgang har kunnet overbevise Knutsen om, at han skal tage en chance med portugiseren. 

Hvad mener du? Finder Cristiano Ronaldo sig en ny klub efter sommerferien? Eller bliver han på Old Trafford?