Uge 32 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Krydserne betalte sig

 

Trods kun ét ramt spil i ugens tre første dage lykkedes det "bruno1" at hive en flot sejr i land i denne uges OddsXpert. "bruno1" ramte nemlig fire ud af fire mulige i ugens sidste fire dage - og da alle var på odds 3 eller derover var det nok til at stryge til tops på listen med 10,15 points. "bruno1" satsede hele ugen på X'erne og det gav altså pote (og 700 kr. indsat hos Sportingbet) i sidste ende.

"michaelweis" nuppede andenpladsen med 9,35 points, hvor specielt den overraskende hjemmesejr i Hoffenheim-Dortmund skæppede godt i kassen. "michaelweis" får indsat 300 kr. hos Sportingbet.

Præmievindere, uge 32

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): bruno1 - 10,15 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): michaelweis - 9,35 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.