En ny omgang "Dobbelt gevinst på Rød 16" hos Danske Spil* kører indtil 6. november. Normalt anbefaler vi ikke kasino-spil, men her ligger et klart valuebet, som du ikke bør misse. Highroller fortæller og forklarer.

Danske Spil* skruer igen op for charmen og tilbyder frem til 6. november "Dobbelt gevinst på rød 16". Et formidabelt tilbud til en værdi på ca. 3000 kr. Nu skal vi forklare hvorfor.

Hver aften fra 20 - 21 er der "Happy Hour" på Danske Spils online dansksprogede live-roulette. 

Satser du 10 kroner på rød 16 - og rammer dealeren mellem kl. 20-21 - så fordobler de gevinsten op til 350 kr. pr dag på dit første pletskud. 

Ekstraværdien er ca. 292 kr. pr dag (udregnet via computersimulering). Og det er da også værd at tage med - mildt sagt.

Bemærk også at der er en lille chance for at ende med underskud, afhængig af om dealeren rammer rød 16 i løbet af den ene time mellem kl. 20-21, og hvor mange dage der ikke rammes. Men i snit bør man (teoretisk) ende med et plus på ca. 3000 kr, hvis man vel at mærke spiller med hver dag.

Sådan gør du

  • Gå til Rød 16 via kampagnelinket nederst
  • Vær klar kl. 20, hvor live rouletten med dansk dealer begynder. Kan spilles på pc eller mobil
  • Sats præcis 10 kr. på nr. 16. Gentag indsatsen indtil du vinder
  • Kryds fingre for at du rammer inden kl. 21.00
  • Modtag din ekstra gevinst næste hverdag
  • Regler og vilkår gælder

Kun din første gevinst i tidsrummet tæller med. Dette uanset om dealeren har ramt nr. 16 tidligere i løbet af timen. Det er altså dit eget spil, der er gældende. Du kan godt vinde flere dage, men max en gang pr. dag. Kun spil på den danske live-roulette er gældende, og tilbuddet gælder kun kl. 20-21 i happy hour.

Du kan fx indsætte 700 kr som startkapital. I snit vil den ramme hvert 37. spin, og der er matematisk 50% chance for at ramme inden ca. 25 spins, men man også være uheldig ikke at ramme efter 75 spins.

Bemærk også at softwaren af og til kan logge dig af bordet, især på mobilen, og at du evt. kan tabe dine penge en dag eller to, hvis den ikke rammer. I snit vil der være ca. 1,5 dage hvor der slet ikke rammes på den ene time.