Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste ekspertpanel og få dine guldkorn ud til tusindvis af mennesker? Så har du chancen nu.

Du skal være en god formidler, du skal have special-indsigt i en sportsgren eller en liga – og du skal kunne tæve bookmakerens oddssætter! Så simpelt – og så svært – er det...

Lige nu er vi blandt andet meget interesserede i at få fat i en co-ekspert til cykelmand Thomas Foged Thomsen. Cykelsæsonen nærmer sig nemlig med raske fjed - Pro-Touren går i gang i marts.

Så hvis du har du tjek på bjerggeder, tempospecialister og sprinterkonger - så meld dig til BetXpert!

Men vi søger skam ikke kun en cykelmand...

Vi søger eksperter til


Danmark 1. division
England, The Championship
England League One
Tyskland 1. Bundesliga
Italien Serie A
Skotland Premier League
Sverige Allsvenskan
Sverige Superettan
Portugal Super Liga
Grækenland 1. division
Østrig Bundesliga

Champions League

Elitserien (svensk ishockey)
NHL

MLB
Cykling


Sådan bliver du ekspert


For at blive ekspert skal man igennem en kvalifikation, hvor man skal demonstrere følgende:

1)Indsigt i sporten og i den pågældende liga. Her skal man i et eller andet omfang kunne læse sproget, så man kan researche på diverse klub-hjemmesider og lokale netaviser.
2)Træfsikkerhed: Man skal groft sagt kunne generere et overskud - eller sandsynliggøre, at man kan få overskud på længere sigt.
3)At man kan skrive klart og forståeligt. Og have forståelse for, at en analyse skal indeholde en solid begrundelse for tippet. Herunder gennemgang af teamnews, dvs skader & karantæner, etc.
4)At man har indsigt i eller forståelse for elementær bookmaking, herunder odds, chancevurdering, betvalue, etc...
5)At man er bedre end eventuelle andre aspiranter
6)At man kan tage imod kritik...

Som gengæld for din kompetence kan vi tilbyde dig medlemsskab af Danmarks største og bedste ekspertpanel, mulighed for at få din viden ud til tusindvis af mennesker – samt præmier, hvis du er god.

Kast et blik på vores kvalifikationsside: http://www.betxpert.com/ekspert/kval/

Og send så en mail til [email protected] – hvor du skriver, hvilken liga/sportsgren du er interesseret i, og hvorfor netop DU skal være den næste ekspert hos BetXpert!