Jobreference : DANCAA0909BX

Jobtitel : Dansk Kundeservicemedarbejder

Placering : Staffordshire, England

Beskrivelse : bet365 * , en af verdens førende bettingfirmaer på internettet, søger en dansk kundeservicemedarbejder til vores voksende internationale kundebase. Stillingen er ledig på vores hovedkontor i Staffordshire, England. Sammen med en attraktiv løn, giver vi logi og 2 returbilletter til Danmark for personer, ikke bosat i England, for hvert år man er ansat i firmaet.

Kvalifikationer : Den ideelle ansøger er flydende i dansk og har en høj standard i engelsk. Yderligere er gode samarbejdsevner og en kundefokuseret tilgang til tingene, begge forudsætninger i jobbet. Kandidaterne skal være parate til at arbejde i weekenderne for at dække den travle sportskalender, hvor man arbejder 4 ud af 7 dage. En generel interesse for sport vil være en fordel, dog ikke et krav, da vi vil sørge for at du får al nødvendig træning.

Ansøgningsfrist : Fredag den 4. September 2009.

Ansøg : For at ansøge bedes du venligst sende os en email på european.jobs@ bet365 * .com og bruge DANCAA0909BX som reference og vedhæfte en kopi af dit CV og ansøgning.
Alternativt kan du sende din ansøgning og CV med posten. Du bedes sende det til Human Resources Department, bet365 * Group Limited, Hillside, Festival Way, Stoke-On-Trent, England, ST1 5SH.