Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

De seks par, der ikke fik dansede i første afsnit skal dyste i vals og cha-cha-cha, og et af parrene skal efter seernes og dommernes point er talt op i omdans. Her skal de kæmpe om overlevelse mod Søren Fauli og Karina Frimodt, der i sidste uge fik færrest point.

Men ifølge oddssætterne er det mindre vigtigt, hvem der ryger i omdans på fredag, for det er sandsynligvis Søren Fauli, der bliver sendt hjem.

-Vi havde forventet, at det var Søren Fauli og Karina Frimodt, der røg i omdans sidste uge, og vi har også dem som svage favoritter til at blive stemt ud i forhold til et af de andre seks par, der skal på dansegulvet i morgen. Vi giver odds 1,75 på et exit for Søren Fauli og odds 1,95 på at det bliver et af de seks andre par. Selvom Søren Fauli fik pæne karakterer af dommerne, så gik de alligevel ikke videre, det kan tyde på at deres popularitet hos seerne ikke er så stor, siger oddsansvarlig Peter Emmike, og fortsætter:

-Sidste gang en mindre god danser blev ved at overleve omdans, var det Allan Simonsen, og han havde en stor folkelig opbakning og appel, som Søren Fauli trods alt ikke har. Så vi forudser hans tur i Vild med dans stopper på fredag.

Hos Danske Spil kan man spille på, hvem der ryger ud i fredagens afsnit, og her eroddsene lavest på Søren Fauli og Karina Frimodt.

-Vi giver odds 1,75 på, at det bliver Søren Faulis par, der må forlade konkurrencen. Modsat giver Danske Spil pengene 18 gange igen, hvis det er skuespiller Laura Bach med partneren Michael Olesen, der ryger ud. Det par tror vi helt sikkert bliver stemt videre til næste uge, siger Peter Emmike.

Selvom der er mange uger til finalen, og alle par ikke har været på gulvet endnu, har Peter Emmike også et bud på vinderparret af konkurrencen.

-Vores bud på et vinderpar nu er Mille Dinesen og Mads Vad, de dansede helt i særklasse og kan vinde mange stemmer med deres personlighed. De har alle ingredienser til at ende med sejren.

Se alle odds på Vild med Dans her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning