Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Kalenderen viser det, og et kig ud af vinduet fortæller med al tydelighed, at sommeren er gået på hæld og efteråret venter. Det er med andre ord tid til at søge indendørs, og en oplagt mulighed kunne være at følge den danske ishockey-elites kamp om DM-trofæet.

SønderjyskE har vundet det danske mesterskab de seneste tre sæsoner i træk og bliver ifølge Danske Spil* de naturlige favoritter til endnu en DM-titel. Oddssætter Jeppe Helbo Jensen uddyber sønderjydernes favoritværdighed:

- SønderjyskE er allerede startet sæsonen flot med imponerende præstationer hjemme mod Salzburg og de svenske giganter fra HV71. De har været suveræne på dansk is de sidste tre år, og denne dominans tror vi fortsætter i denne sæson, siger Jeppe Helbo Jensen.

- SønderjyskEs største konkurrent til DM-titlen bliver Blue Fox Herning, der har hentet nogle spændende udenlandske profiler, heriblandt Jerred Smithson med over 600 kampe fra den nordamerikanske liga NHL i baggagen. Forfølgerfeltet tæller derudover Frederikshavn White Hawks og Esbjerg Energy, der igen i år ser ud til at have fundet sig nogle potente udenlandske forwards, fortæller oddssætteren.

- Endelig bliver det spændende at følge Rungsted Ishockey, der med blandt andet klublegenden, Morten Greens hjemkost, ser ud til at have fået samlet et hold, der bejler til en plads i Top 4 i grundspillet, siger Jeppe Helbo Jensen.

Hvem er din favorit til det danske ishockey-guld? SønderjyskE står til odds 2,20, Herning firedobler indskuddet, men Frederikshavn giver odds 7,00.

Spil med på dansk ishockey hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/ishockey/danmark/metal-ligaen

Metal Ligaen 2015/16 – Vinder:

SønderjyskE                                            odds 2,20

Blue Fox Herning                                      odds 4,00

Frederikshavn White Hawks                       odds 7,00

Esbjerg Energy                                         odds 7,50

Rungsted Ishockey                                   odds 18,00

Odense Bulldogs                                       odds 18,00

Rødovre Mighty Bulls                                 odds 40,00

Gentofte                                                   odds 100,00

Aalborg Pirates                                         odds 125,00

Herlev Eagles                                           odds 250,00