Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Noget overraskende er det SønderjyskE, der står med de bedste kort på hånden for at spille sig i Europa League-gruppespillet forud for torsdagens afgørende kampe.

FC Midtjylland og Brøndby led begge nederlag i det første opgør imod henholdsvis Osmanlispor og Panathinaikos, mens SønderjyskE fik tilkæmpet sig et uafgjort resultat på hjemmebane i Haderslev.

Og selvom SønderjyskEs muligheder er små, så er sønderjyderne ifølge Danske Spil* stadig torsdagens bedste danske bud på at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet.

- Vi spår SønderjyskE til at være den af de tre tilbageværende danske klubber, der har de bedste muligheder for at kvalificere sig til Europa Leagues gruppespil, siger Peter Emmike oddsansvarlig i Danske Spil*.

- SønderjyskE vurderer vi har små 30% chancer for at slå tjekkiske Sparta Prag ud i Playoff-runden. Det uafgjorte resultat på 0-0 på hjemmebane har givet SønderjyskE håb om, at de kan levere sensationen og spille sig i Europa Leagues gruppespil. Sparta Prag er dog et erfarent mandskab, der sidste sæson spillede sig helt frem til kvartfinalerne i Europa League-turneringen. Sparta Prag er da også storfavoritter til at vinde returopgøret i Tjekkiet, men SønderjyskEs spinkle forhåbninger om en sensation ligger i, at score et udebanemål, der ved et uafgjort resultat vil sende Haderslev-drengene ud i Europa, fortæller Peter Emmike.

- FC Midtjylland havde vi som forhåndsfavoritter til at spille sig i Europa League imod Osmanlispor, men midtjydernes tamme præstation og nederlag på 1-0 hjemme på MCH Arena gør, at tyrkerne nu er klare favoritter til at gå videre. FCM giver vi ca. 25% chance for avancement. Og endelig virker Brøndby tæt på chanceløse for at spille sig videre i Europa League ovenpå 3-0 nederlaget til Panathinaikos i Grækenland. Brøndby scorer godt nok mål på samlebånd i den hjemlige Superliga, men vi giver Brøndby mindre en 10% chance for at gå videre samlet, siger Peter Emmike.

Tror du på de danske hold i Europa League? SønderjyskE giver odds 3,20 for avancement. FC Midtjylland står til odds 3,60, mens Brøndby giver pengene hele 11 gange igen for videre EL-deltagelse.

Spil på Europa League på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/europa-league