Sponsoreret indhold fra NordicBet

SønderjyskE er kommet fantastisk fra start i ishockeyens Champions League, hvor holdet i første kamp tog pynten af Red Bull Salzburg. Ifølge NordicBet er avancement fra gruppespillet nu inden for rækkevidde, og det beskriver bookmakeren som et ishockey-mirakel.

Selvom sommervarmen stadig ligger tungt over Europa, så er der alligevel gang i skøjtearenaerne på tværs af kontinentet. Der bliver nemlig spillet kampe i ishockeyturneringen Champions Hockey League, og efter en årrække med store resultater på det danske landshold tyder det nu på, at et dansk klubhold er på vej mod en overraskende bedrift. Red Bull Salzburg var kæmpefavoritter i første gruppekamp mod SønderjyskE, men med danskernes sejr på 4-1, kan holdet fra Vojens nu allerede skimte avancement fra turneringens gruppespil. NordicBetbetaler blot pengene 2,50 gange igen, hvis sønderjyderne går videre fra den stærke gruppe.

"SønderjyskE er i kamp mod klubber, som vi normalt ville karakterisere som mindst en klasse bedre. Med sejren over Salzburg har sønderjyderne nu en overraskende mulighed for avancement fra gruppen, hvor to af tre hold går videre. HV71 fra Sverige er gruppens klare favoritter, og for SønderjyskE handler det i første omgang om at levere et godt resultat på udebane mod Salzburg. Et smalt nederlag er fint, mens point sender dem videre. Avancement i den fineste europæiske turnering vil være en sand sensation, når man kigger på modstanderne og deres enorme budgetter," siger Tonni Munk Jensen, som er oddssætter hosNordicBet.

For en uge siden havde NordicBet givet det danske mandskab ti procents chance for at gå videre, men med overraskelsen på hjemmebane mod østrigerne, er bookmakeren nu helt oppe i næsten 40 procents chance for avancement. SønderjyskE skal torsdag til Salzburg, og udfaldet af den kamp vil give et kraftigt fingerpeg om danskernes videre muligheder i turneringen.

Avancerer SønderjyskE fra gruppespillet i Champions Hockey League?
Ja 2,50

Find NordicBets odds på www.NordicBet.dk under Ishockey - CHL - Sæsonspil