Blandt søndagens topkampe har vi en analyse af den romerske lokaldyst mellem Lazio og Roma og et tip til det franske topbrag mellem PSG og Monaco...

Vi kan forvente en intens stemning i rivalopgøret på Stadio Olimpico, hvor Lazio venter i arenaen på Francesco Totti og hans Roma-tropper.

Roma har haft en forrygende sæson og kommer med 6 sejre i træk. Det er lykkes at opbygge en voldsom solid defensiv organisation, men alt kan ske disse ærkefjendeopgør. Lazio fik f.eks bremset Juventus med et 1-1 resultat og er nu ubesejrede i årets Serie A-kampe.

Lazio Uafgjort Roma
Odds 4,00 Odds 3,50 Odds 2,05

Jens Bøye har kigget på kampen. Læs hans info-analyse af opgøret her.

Hvem kommer på måltavlen?

Roma har flere offensive profiler, der kan finde på at sparke bolden i netmaskerne. De er næstmest-scorende mandskab i Serie A (kun overgået af Juventus) og de vil selvfølgelig være toptændte for at afgøre denne vigtige lokalkamp.

Lazio har måske nok ikke det store offensive festfyrværkeri, men de har dog driftsikre Miroslav Klose, der med garanti nok skal stå klar på pletten, hvis chancen opstår. Og så bør Roma-defensiven nok hellere også holde øje med Antonio Candreva, der har vist gode offensive takter.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Gervinho (Roma) 2,87
Sportingbet
Francesco Totti (Roma) 3,25
MermaidBet
 Adem Ljajic (Roma) 3,50 MermaidBet
Miroslav Klose (Lazio) 3,50 MermaidBet
Miralem Pjanic (Roma) 5,10 MermaidBet
Balde Keita (Lazio) 5,10 MermaidBet
Antonio Candreva (Lazio) 6,55 MermaidBet

Monaco mod PSG - Ny spænding om guldet?

Det blev 1-1 på Parc des Princes mellem disse to mesterskabsrivaler i seneste møde. Zlatan Ibrahimovic åbnede ballet, mens Radamel Falcao sørgede for udligningen.

Der er store forventninger til søndagens topbrag, når Monaco tager imod PSG på Stade Louis II. Monaco har 5 point op til PSG på førstepladsen og kravet er en sejr, hvis de skal skabe fornyet spænding om mesterskabet.

Monaco Uafgjort PSG
Odds 3,65 Odds 3,30 Odds 2,30

Jens Bøye har lavet en ekspertanalyse til opgøret. Læs hans analyse her.

Værterne må undvære deres langtidsskadede bomber Radamel Falcão, mens PSG har efterladt den uruguayanske Édinson Cavani hjemme i Paris.

Så PSG vil sandsynligvis igen søge mod Zlatan til at hamre kuglen i mål, mens Monaco håber på, at profiler som Emmanuel Rivière, Joao Moutinho eller den unge James Rodriguez kan overrumple PSG-defensiv.

PSG har fået fat på Yohan Cabaye i vinter-vinduet, men det er lykkes for Monaco-træner Claudio Ranieri at få lokket den erfarne Dimitar Berbatov til Monaco.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
 Zlatan Ibrahimovic (PSG) 2,05
Bet365
Emmanuel Riviere (Monaco) 3,35
Dimitar Berbatov (Monaco) 3,50
Betsafe
James Rodriguez (Monaco)  4,33
Ezequiel Lavezzi (PSG) 4,50
Javier Pastore (PSG) 4,50
Bet365
Yohan Cabaye (PSG) 4,50
Joao Moutinho (Monaco) 10,00

Hvad er jeres søndagsfiduser? Roma eller Lazio? Zlatan eller Berbatov?