Søndagen byder på tre meget interessante EM-kampe. Vi giver dig overblikket over dagen og kigger på analyser, tips og bookie-tilbud...

Turneringen blev for alvor sparket i gang i går, da der blev spillet hele tre kampe. I dag fortsætter vi med yderligere tre kampe.

I går var der drama og tætte kampe hele dagen, og hvis det bliver lige så tæt og interessant i dag, så er vi heldige. På papiret er det nemlig også ret interessante opgør, og BetXpert har kigget nærmere på alle tre.

Kl. 15:00: Tyrkiet - Kroatien (TV2)

Den måske mest interessante kamp i første runde af gruppespillet. Kroatien har et voldsomt interessant hold, men tyrkerne er godt klar over, at kampen mod Kroatien er en nøglekamp i forhold til videre avancement. I analysen tippes der en kroatisk sejr, blandt andet fordi:

  • Kroatien har nogle store individualister som Luka Modric og Ivan Rakitic, mens Tyrkiets profiler - såsom Arda Turan - har haft svært ved at få spilletid i 2016.
  • Tyrkiet mangler i den grad en målscorer, der kan afgøre kampen.

Kl. 18:00: Polen - Nordirland (DR1)

Skulle man pege på én svag kamp på papiret denne dag, så er det nok Polen - Nordirland, men også her får vi interessante profiler som Robert Lewandowski i spil. Eksperten Søren Jonassen har leveret en analyse til opgøret, og han fremhæver blandt andre følgende punkter:

  • Polen var det mest scorende hold i EM-kvalifikationen med hele 33 mål i 10 opgør. 
  • Nordirland er EM-slutrundedebutanter, og deres defensiv viste svaghedstegn under kvalifikationen.

Kl. 21:00: Tyskland - Ukraine (DR1)

EM-favoritterne fra Tyskland starter turneringen med en svær kamp mod Ukraine. Faktisk så svær at Jens Bøye tipper et pointtab til tyskerne - eller rettere: point til ukrainerne. Her fremhæves et par af analysens nøglepunkter:

  • Tyskland har mange spørgsmålstegn i forsvaret, hvor verdensstjernerne Mats Hummels og Jerome Boateng er tvivlsomme til opgøret.
  • Ukraine har haft en god optakt til EM, mens Tyskland har tabt nogle testkampe op til turneringen. 

Bonusser og tilbud

Hos Danske Spil* får du penge retur på alle tabte ciffertips, hvis kampen ender 0-0. Det tilbud gælder i alle gruppers første kampe. 

Hos Unibet* kan du til Tyrkiet - Kroatien få et risikofrit livespil for præcist 100 kroner på hvem, som vinder 2. halvleg.

Spil et risikofrit livespil for præcis 100 kroner på 2. halvleg (1X2). Det er dit første placeret spil på præcis 100 kroner, som er risikofritVinder du ikke, så får du beløbet retur uden omsætningskrav.