Søndagen er som altid ugens store sportsdag, og det kan ses her på BetXpert, hvor mere end 20 analyser har fundet vej til forsiden på denne sportsdag...

Til nattens kampe havde brugertipperen MrSand analyser ude til flere MLS-kampe, men det er ikke alt, hvad BetXpert har at byde på denne søndag. I alt kan du denne dag finde mere end 20 analyser, og vi forsøger at give dig et overblik i denne artikel. 

9:00-10:30: To analyser til cykelglade morgenmennesker

Der er ikke mange spil at finde, hvis du er et morgenmenneske, men i Holland køres cykelløbet Amstel Gold Race, og her har cykelekspert Jesper Sørensen fundet to værdi-spil - blandt andet et spil på løbsvinderen. Ydermere har han også forfattet en optakt til løbet.

12:30-14:00: Italiensk, fransk og dansk fodbold 

I det næste tidsrum finder man fodbold, og her skal vi lidt omkring i Europa. Først er der italiensk fodbold, hvor sidens italienske ekspert, Mark Blucerchiato har fundet værdi i et spil på Roma. Senere på dagen er der sjællandsk opgør mellem Næstved og Lyngby, hvor brugertipperen madsbs har set udeværdi i Lyngby. Den dertilhørende debat om tippet og analysen er også interessant at få med. Slutteligt har sidens analyseredaktør og franske ekspert, Jens Bøye, fundet - jep, du gættede det - udeværdi i et spil på Montpellier.

14:30-15:00: Finaletid i Monte Carlo

Der falder flere tips i dette tidsrum, men skal man fremhæve ét, er det måske et tip på finalekampen i grusturneringen i Monte Carlo, hvor den tidligere gruskonge, Rafael Nadal, har spillet sig frem til finalen. Tennisekspert Lars Baes ser værdi i, at franske Monfils får presset den tidligere spanske verdensetter. Der er derudover også fundet værdi i to italienske kampe samt én dansk kamp, mens man også kan læse en infoanalyse på Leicesters kamp mod West Ham.

17:00-18:00: Kortværdi i New Firm?

Brugertipperen RinusMichels fangede odds 1,70 på FCK mod Brøndby, og det er et odds, der ikke længere holder, hvorfor værdien ser ud til at være korrekt. Men det er ikke det eneste værdispil, der er blevet fundet på kampen. Eksperttipperen Estadisticas har blandt andet fundet værdi i et kort til FCK-manden Thomas Delaney - eller hvad med kortslugeren Zanka?

23:30: Playoff-basket kort før midnat

Det er blevet tid til den mest spændende del af sæsonen, hvis man er NBA-fanatiker. Playoffs er langt om længe kommet, og her har vores NBA-ekspert fundet værdi i opgøret mellem Miami Heat og Charlotte Hornets. Er du en natteravn, der skal følge kampen, er analysen et kig værd, hvis du vil opdateres på de to hold.