Jobannonce: Enetpulse - der leverer sportsdata til blandt andre BetXpert - søger en sælger med interesse for sport og betting...

Hvem er vi? Enetpulse er et veletableret IT-selskab med fokus på sportsresultatformidling. Vi indsamler og leverer sportsresultater 24/7/365 primært til betting- og mediebranchen. Enetpulse er danskejet med hovedkontor i Ishøj og har eksisteret siden 2000. Vi beskæftiger i dag mere end 120 medarbejdere på verdensplan.

Hvem søger vi? Du skal have erfaring med salg og account management. Som person skal du have drive og en konkurrencepræget salgsprofil, der evner at arbejde struktureret med langsigtede salgsprocesser. Du er velformuleret på dansk og engelsk – skriftligt såvel som mundtligt – og har sans for opbygning af nye samt udvikling af eksisterende kunderelationer.

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende fuldtidsstilling med stor mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling. Der vil være stor selvstændighed i jobbet, og du er garanteret samarbejde og sparring i en innovativ organisation i vækst.

Primære beskæftigelser:

  • Håndtering af salgshenvendelser
  • Håndtering af leads og relationer
  • Kanvas
  • Deltagelse på messer og konferencer
  • Account Management
  • Indflydelse på udvikling af produkter og salgsmateriale

Arbejdssted: I vores attraktive kontormiljø i Ishøj.

Hvornår: Hurtigst muligt.

Mere information:

Vil du vide mere om stillingen og Enetpulse, er du velkommen til at besøge os på http://www.enetpulse.com/about-us/jobs eller kontakte undertegnede.

Alle ansøgninger med CV sendes pr. email til

Kristoffer Johansen

Salgschef

E: [email protected]

M: 25 50 67 50

www.enetpulse.com

Enetpulse ApS

Brogrenen 10, 1.

2635 Ishøj