Sponsoreret indhold fra NordicBet

Socialdemokraterne er begyndt at hente tabte vælgere tilbage fra Dansk Folkeparti og vil efter valget igen være landets største parti, lyder forudsigelsen fra bookmakeren NordicBet.

Da det stod værst til for Helle Thorning-Schmidt, var Dansk Folkeparti større end Socialdemokraterne og det blå flertal massivt. Siden er der blevet skruet gevaldigt op for de røde valgkampagner, der med slogans
som "Det Danmark, du kender" og "Kommer du til Danmark, skal du arbejde" er designet specifikt til at lokke tabte S-vælgere hjem fra Dansk Folkeparti. Ifølge de seneste målinger ser missionen ud til at lykkes
for Socialdemokraterne, der har erobret omkring 8.000 vælgere fra DF i løbet af de seneste fire til seks måneder. I alt har ca. 54.000 vælgere siden december sagt farvel til andre partier til fordel for Socialdemokraterne, hvilket ifølge bookmakeren NordicBet er en vælgerbevægelse, som vil fortsætte frem til valget og gøre Socialdemokraterne til landets største parti. Sker det, er der blot odds 1,40 at hente hos NordicBet.

"Socialdemokraterne har været i krise stort set siden valget, men nu ser det ud til, at tingene er begyndt at vende for Helle Thorning-Schmidt. De mange negative historier er erstattet af ros for håndteringen af terrorangrebet, positive økonomiske nøgletal og politiske kampagner, der ser ud til at vinde genklang hos vælgerne. Selv om blå blok stadig fører samlet set, føler vi os derfor overbeviste om, at Socialdemokraterne får et godt valg og bliver Danmarks største parti. Også selv om landets næste statsminister sandsynligvis hedder Lars Løkke Rasmussen," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Det kommende folketingsvalg skal afholdes senest 14. september i år.

Hvilket parti får den højeste stemmeprocent ved folketingsvalget 2015?

Socialdemokratiet 1,40

Venstre 2,85

Dansk Folkeparti 11,50

Find spillet på www.NordicBet.dk Betsafe.dk> under Politik