Opløbet i OddsXpert-konkurrencen i uge 48 blev tæt og taktisk præget. Før søndagens runde lå to deltagere stort set side om side i spidsen, kun adskilt af 0,31 point. Da dagen og ugen var omme, var forskellen dog øget til 0,41 point, for ganske vist ramte nr 2 plet med 2-tallet i FCN-Brøndby til odds 1,75, men nr 1 - "sharks" - scorede odds 1,85 for Barcelonas udesejr over Villarreal og kom dermed op på i alt 9,28 point.

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "sharks" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i december

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert også en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen ligger "sharks" på fjerdepladsen med 5,08 point. Nr 1 er "bet21" med 6,87 - et mulehår foran "Migti" med 6,83 og "biver" med 6,78. Måneden er dog kun lige begyndt, og alt kan ske! Man er bestemt ikke uden vinderchancer, selv om man først træder ind i konkurrencen i dag.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...