Pengepræmierne ruller fortsat lystigt hos BetXpert. I dag gælder det vinderen af OddsXpert i uge 3, samt vinderen af forumkonkurrencen.

På en gevaldig slutspurt kom "Eddy" bagfra, overhalede hele førerfeltet og blev OddsXpert i uge 3. Søndagens sensation i Serie A, hvor lille Livorno hjemme vandt 1-0 over stormagten Milan, gav Eddy 6 point - og totalt 12,45. Nr 2 blev "3kroner" der også ramte plet søndag, men noget mere beskedent med odds 1,44 for Arsenals hjemmesejr over Newcastle.

Som ugens OddsXpert får Eddy 500 kroner indsat på en konto hos Sportingbet. Han vil blive kontaktet af BetXpert. Hver søndag kåres endnu en ugevinder, og når måneden er omme uddeles præmier til de 3 bedste - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

Med den flotte indsats i uge 3 kom Eddy desuden op på tredjepladsen i månedskonkurrencen, hvor han har 10,45 point (han havde altså minuspoint før uge 3!). Nr 1 er Weller med 11,63 foran jdrengsgaard med 10,72.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Har du ikke været med før, bliver det lidt svært at nå præmiepladserne i månedskonkurrencen for januar (medmindre du rammer nogle Livorno-odds), men ugekonkurrencen kan du sagtens nå at være med i. Her starter man jo forfra hver mandag.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

I alt er 539 deltagere nu med i OddsXpert.


Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 3: "grisefod."

grisefod vinder 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Vi ønsker tillykke til grisefod - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Der uddeles en præmie hver uge, og ved udgangen af hver måned uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg. Månedsresultatet offentliggøres i forum den første hverdag i måneden.