Sponsoreret indhold fra NordicBet

Detroit Lions er kommet flyvende ud af starthullerne i årets NFL, og ligner mod forventning en seriøs kandidat til slutspillet. Sådan lyder vurderingen hos NordicBet*, hvis justerede slutspilsodds indikerer, at Lions er sæsonens hidtil største overraskelse.

Få tilhængere oplever flere skuffelser end Detroit Lions’ fanbase. Den seneste slutspilssejr dateres til 1991, mens kun 13 af de seneste 50 sæsoner er endt med flere sejre end nederlag. Men med to sejre ud af to mulige har quarterback Matthew Stafford og co. for alvor tændt op under slutspilsfeberen i Detroit.

Drømmestarten ser også ud til at have smittet spilleselskabet NordicBet*, hvis justerede slutspilsodds viser, at Detroit tegner sig for årets største positive forandring. Oddset på at Lions ender i slutspillet er siden sæsonstart faldet fra 3,50 til 1,85.

”De fleste eksperter, inklusive os selv, vurderede at sidste sæsons slutspilsplads var en enlig svale. Nok engang må vi dog konstatere, at quarterback Matthew Stafford har et uhørt dræberinstinkt, når kampene skal afgøres. Rekordhøje ni gange har Stafford det sidste år formået at vende et truende nederlag til sejr i de døende minutter. Det kan være den hårfine balance, der afgør om man kommer i slutspillet eller ej”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet*.

New York Giants’ slutspilshåb hænger i tynd trådI den anden ende af skalaen er New York Giants under tungt pres. Forud for sæsonstarten lød målsætningen ellers på en gentagelse af sidste sæsons deltagelse i NFL’s slutspil. Men efter to nederlag er NordicBet* ikke optimistiske. Holdet stod inden sæsonstarten i beskedne odds 2,01 for en slutspilsplads. Samme odds står nu i 2,75.

”Giants har fået en helt igennem elendig start på sæsonen. Den forventede offensive eksplosion med Odell Beckham, Brandon Marshall og Sterling Shepard er totalt udeblevet. Taber man til divisionsrivalen Philadelphia Eagles på søndag, kan sæsonen være ovre nærmest inden den startede”, konkluderer Thomas Holm.

Detroit Lions kommer i slutspillet

JA                      1,85

NEJ                   1,95

New York Giants kommer i slutspillet

JA                      2,75

NEJ                   1,45

Find spillene på www.nordicbet.dk – Amerikansk fodbold – NFL Sæsonvæddemål