Det er sjældent at OddsXpert-konkurrencen vindes med kun fire rigtige tip, men det skete i uge 24 da "steen3333" snuppede førstepladsen.

Han lagde ud i fin stil med at ramme odds 3,6 og 5,5 mandag og tirsdag, men så begyndte han at slingre. Ramte forbi onsdag, fik odds 2,1 torsdag og missede fredag. Det blev der dog rettet op på lørdag da Ancona vandt i Rimini, til odds 4.

Dermed kunne steen3333 stå over søndag og alligevel holde førstepladsen med i alt 9,2 point. For det belønnes han med en præmie på 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

Nr 2 blev "diezel" der præmieres med 300 kr. Han tippede kun i fire ud af ugens syv dage, men ramte tre ud af fire tip til tunge odds. I alt fik han 9,1 point.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det at deltage
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.