Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Skovshoved Badminton har de seneste par år været meget tæt på DM-guldet for hold, blot for at måtte sande at rivalerne fra Team Skælskør-Slagelse har været en tand for stærke i finalen.

I år bliver skovsernes finalemodstander ikke sydsjællænderne men derimod Greve, der har imponeret sæsonen igennem.

DM-finalen i Frederiksberghallerne ligner på forhånd en meget tæt holdkamp, da begge hold står med sikre kort på hånden. Skovhoved er storfavorit i mixdouble, 1. herresingle ved Jan Ø. Jørgensen og herredouble, mens damesingle og damedouble ligger til Greve. Sidste kamp er også holdkampens mest åbne opgør, nemlig 2. herresingle imellem Christian Lind Thomsen og Ka Long Angus fra Hong Kong.

Danske Spil* holder Skovshoved som favorit til DM-guldet, men intet er givet på forhånd.

- Skovshoved hungrer virkelig efter guldet efter flere gange de seneste år at have været lige ved og næsten. I år skal guldet hjem til skovserne nord for København, og det tror vi også det gør. Holdkampen tegner til at blive uafgjort 3-3, hvorefter en Golden Set skal afgøre DM-guldet. Det vil altid være noget af et lotteri at spille ét sæt til 11 point, men vi tror, at der kategorien bliver mixdouble, og her er Skovshoved meget stærke med duoen Joachim Fischer/Julie Houmann, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Oddset.

Tror du også på et danske holdmesterskab i badminton til Skovshoved får du odds 1.50, mens der er odds 2.40 på Greve.

Hvem vinder DM-guld?

Skovshoved                         odds 1.50

Greve                                  odds 2.40