Den engelske Premier League sparkes i gang i denne weekend - og snakken er i fuld gang omkring hvem der kommer til at stå med mesterskabstrofæet når sæsonen afsluttes til næste forår.

Der sidder dog en person i Skotland, som ikke er i tvivl om hvem der bliver engelske mestre. Skotten har nemlig været nede i sin lokale Ladbrokes spillebutik i Dunbar og satset hele 380.000 kroner (40.000 £) på at Manchester United genvinder mesterskabet til odds 2,25 gange pengene igen.

Han spillede samtidig knap 9.500 kroner (1,000 £) på at Hearts løber med det skotske mesterskab for næsen af evighedsfavoritterne fra Celtic og Rangers til hele odds 126 gange pengene igen.

Skotten kan altså indkassere en gevinst på 855.000 kroner hvis Alex Fergusons tropper bliver engelske mester igen og knap 1,2 millioner kroner hvis Hearts bliver skotske mestre.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler "Vi havde faktisk ikke modtaget særlige mange spil på United før dette kæmpe spil pludselige dukkede op. Det er klart det største vinderspil vi har set på Premier League I år."

“Normalt siger man at skotter er nærige, men det kan man vidst ikke tale om i dette tilfælde - og der er vidst ingen tvivl om, at Uniteds sæson vil blive fulgt meget meget tæt af denne skotte fra Dunbar."

Manchester United er Ladbrokes favorit til at vinde mesterskabet til odds 2,25 efterfulgt af Chelsea til odds 2,62 og Arsenal samt Liverpool begge til odds 7.