Det halter mere end rigeligt for den skotske storklub Glasgow Rangers i denne sæson. Før søndagens kamp på udebane mod Falkirk havde Rangers hele 16 point op til rivalerne fra Celtic, og dette ændrede resultatet ikke ved. Falkirk vandt 1-0 og skabte ugens største overraskelse i OddsXpert konkurrencen.
Generelt har ugekonkurrencen været vanskelig, og havde det ikke været for Rangers nedtur, var "rosenlund" smuttet med sejren med blot 5,17 point. Men flere havde satset på underdoggen Falkirk, herunder "DRAMINSKY" som med 8,85 point for 4 rigtige af 4 afgivne tip tog stikket hjem.

For sejren belønnes "DRAMINSKY" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Måneds-sejr i olympisk stil!

Der skal en solid og gennemført indsats til for at komme til tops i månedskonkurrencen i OddsXpert. Og dette beviste novembers vinder i bedste olympiske stil. Med tip på hver af månedens 30 dage, ramte "olympic" totalt 20 tegn til en samlet pointhøst på 21,10. Dog var det for alvor på opløbsstrækningen at "olympic" kom rigtigt op i fart, hvor syv rigtige tip i træk sendte ham forbi de øvrige konkurrenter. Og selvom denne måneds andenplads "r.makaay" ramte et vel betalt kryds i Viborgs uafgjorte Royal League resultat i Stockholm holdt "olympic" stand til det sidste.

November måneds præmier fordeles således:
1.200 DKK - olympic - 21,10 p.
800 DKK - r.makaay - 19.95 p.
500 DKK - diablo25 - 19,32 p.
300 DKK - el nino - 17,52 p.
200 DKK - bangersen - 14,18 p.

Et stort tillykke til alle vinderne!

Idag, mandag, starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, hvor der er såvel Premierleague som tysk og fransk sekundebold på programmet.

Du kan deltage i OddsXpert konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.