Dagens kvartfinale-returopgør i Champions League skulle have været en festlig præsentation af Europas bedste fodbold. Og det blev det da også i München, hvor Bayern og Chelsea spillede en flot kamp, der endte 3-2. Men i Milano blev det til en pinlig og grotesk forestilling.

26 minutter inde i anden halvleg, ved stillingen 0-1, måtte dommer Markus Merk afbryde opgøret mellem Inter og Milan, da Inter-tilskuere smed romerlys, etc, på banen og bl.a. ramte Milan-målmand Dida. Kampen blev forsøgt genoptaget et kvarter senere, men da kasteskyts igen regnede ned over banen, afblæste Merk helt.

Det er nu op til UEFA, om de resterende 20 minutter skal spilles på et senere tidspunkt, eller om Inter bare dømmes som taber af kampen. Det sidste er det sandsynligste.

Har man spillet på kampen, må man tjekke bookmakerens regler: Gælder resultatet ved afbrydelsen, eller annulleres spillet? Hos de fleste bookmakere vil det sidste være tilfældet.

For BetXperts vedkommende havde vi udlagt 2 tip til kampen:

X. Ved Globet. Hos denne bookmaker annulleres alle spil på en kamp, hvis den afbrydes før den er færdigspillet.

X efter 1. halvleg. Ved Centrebet. Dette spil annulleres ikke - og er derfor tabt - eftersom det allerede var afgjort, da kampen blev afbrudt. Men havde man hos Centrebet spillet på fuldtids-resultatet, ville det være blevet annulleret.

OddsXpert

Inter-Milan var desuden en del af tirsdagens udvalg i OddsXpert-konkurrencen. Hvad skal der ske hér?

Vores regler for OddsXpert (http://www.betxpert.com/oddsxpert/regler.asp ) omtaler ikke direkte afbrudte kampe, men henviser i punkt 11 til Sportingbets regler. Og her fremgår det, under fodbold (http://dk.sportingbet.com/content/rules/regfootball.asp ), at en kamp, der afbrydes før ’90 minutters spil’ er gennemført, vil blive annulleret, hvis den ikke spilles inden førstkommende mandag.

Sandsynligvis vil UEFA undgå genoptagelse af den afbrudte kamp og i stedet blot dømme Inter som taber med 0-3. Og det vil så føre til annullering i OddsXpert. Men vi er nødt til at afvente UEFAs officielle afgørelse, før vi kan opdatere OddsXpert-resultatet for Inter-Milan.