Hvis Manchester United ikke skal ende sæsonen uden én eneste pokal, er der kun en ting som tæller i lørdagens semifinale i FA turneringen mod Arsenal og det er sejr!

De to hold mødtes seneste i søndags hvor en sen scoring af Sasha skaffede United et uafgjort resultat som egentligt kun Chelsea kunne bruge til noget. Der er stadig nogen usikkerhed omkring holdopstillingerne idet Nistelrooy fik et skrub i onsdagens landskamp mod Frankrig samtidig med Wenger endnu ikke ved om Henry og Ljungberg er med i startopstillingen. Så det er en god ide at følge med i nyhederne omkring holdopstillingerne i tiden op til kampstart.

Men mon ikke der er en jævnbyrdig og intens kamp i vente på Villa Park og man kan jo håbe at den bliver ligeså seværdig som den legendariske FA Cup finale mellem de to hold i 1979. Her førte Arsenal med 2-0 med fem minutter tilbage inden Gordon McQueen og Sammy McIlroy fik udlignet inden Alan Sunderland med det store krøllede hår og McCloud moustache sensationelt scorede til 3-2 få sekunder inden slutfløjtet.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Arsenal i skrivende stund til odds 2,66 og uafgjort udbetaler odds 3,30. En sejr til Manchester United belønnes med odds 3,05 hos Betfair*