I lørdags lykkedes det meget overraskende det skotske landshold hjemme i Glasgow at besejre Holland med 1-0, og nu er spørgsmålet så om det er nok til at få skotterne med til næste års EM slutrunde.

Svaret kommer onsdag aften i Amsterdam Arena hvor hjemmeholdet skal score mindst et par mål og samtidig forhindre skotterne i at score for at være sikre på at være med i Portugal.

Optakten til kampen er i den hollandske lejr igen præget af uro og træner Dick Advocaat har lovet store ændringer i holdopstillingen til aftenens kamp, hvor man bl.a. må undvære Jaap Stam da han fik sit andet gule kort i lørdagens kamp.

I de undertippede skotters lejr ånder alt fred og idyl, og skulle det lykkes mandskabet at kvalificere sig til EM slutrunden så venter der en forrygende hjemkomst for fulde sækkepiber til spillerne og ikke mindst manager Berti Vogts.

Hos verdens størst spillebørs Betfair* giver en sejr til Holland i øjeblikket odds 1.29. Et uafgjort resultat handles til odds 6,20 og en skotsk sejr belønnes med odds 15,50.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Holland og Skotland helt indtil sidste dommerfløjt.