Onsdag aften spiller Wales og Rusland den afgørende kamp om billetterne til næste års EM slutrunde i Portugal, og efter 0-0 i Moskva i lørdags er der lagt op til et intens og spændende opgør i Cardiff.

Hjemmeholdet som ikke har været med i en større slutrunde siden 1958 vil blive bakket op af et totalt udsolgt Millennium stadion med 72.000 tilskuere, så der venter russerne en vanskelig opgave.

Nervekrigen er begyndt og russerne forsøger via TV optagelser fra lørdagens opgør at få Ryan Giggs udelukket fra kampen, da man mener han brugte sin albue til at fælde en af de russiske spillere. Herudover må Wales med stor sandsynlighed undvære Mark Pembridge, mens russerne må se bort fra målmand Ovchinnikov og den farlige Mostovoi.

Hos verdens størst spillebørs Betfair* giver en sejr til Wales i øjeblikket odds 2,54. Et uafgjort resultat handles til odds 3,40 og en russisk sejr belønnes med odds 3,15.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Wales og Rusland helt indtil sidste dommerfløjt.