Sponsoreret indhold fra NordicBet

Silkeborg ligger ubehjælpeligt sidst i Superligaen og har blot scoret syv mål i de første 13 kampe. Ifølge NordicBet* kan holdet meget vel blive det mindst scorende nogensinde i landets bedste række.

Oprykkerne fra Silkeborg har stadig den første Superliga-sejr til gode, hvilket blandt andet kan tilskrives et mere end almindeligt tandløst angrebsspil. Sølle syv mål står holdet noteret for indtil videre, og ifølge bookmakeren NordicBet* kan Silkeborg meget vel slå rekorden for færrest scorede mål i Superligaens historie. Rekorden indehaves i øjeblikket af B93, som i sæsonen 1998/99 blot nettede blot 22 gange i 33 kampe.

Det vil sige, at Silkeborg skal score mindst 16 mål mere for ikke at ende i en af de mere kedelige historiebøger - og det kan blive en stor udfordring, hvis man spørger NordicBet*, der betaler pengene 1,80 gange igen, hvis Silkeborg sætter negativ målrekord, mens det omvendte udfald belønnes med odds 1,90.

"Silkeborg har i de fleste kampe spillet pæn fodbold og er også kommet til en del chancer, men de har i udpræget grad manglet målscorere på Superliga-niveau. Man satte sin lid til Morten Beck, men springet fra NordicBet* Ligaen til det højeste niveau har været for stort for ham, og heller ikke spillere som Nicolaj Agger og Robert Skov synes at være løsningerne på måltørken i Silkeborg," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Selvtilliden må være i bund hos de offensive spillere i klubben, og jo større afstanden bliver til holdene over stregen desto sværere bliver det også at blive motiveret til forårets kampe. Klubben har offentligt meldt ud, at man ikke agter at hente dyre forstærkninger ind, og med den nuværende trup kan vi sagtens se Silkeborg blive det mindst scorende hold i Superligaens nyere historie."

Den nuværende Superligas historieskrivning begynder i 1995, som var det første år med 12 hold i den bedste række.

Scorer Silkeborg mindre end 23 mål i Superliga-sæsonen 2014/15?
Ja: odds 1,80

Nej: odds 1,90


Find spillet på NordicBet* under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil