Silkeborg får torsdag besøg af Anderlecht i den sidste og afgørende spillerunde af Conference League-gruppespillet. BetXpert bringer her udvalgte odds på Silkeborg - Anderlecht. 

Kent Nielsens tropper kan selv afgøre deres skæbne i Conference League, når de i den sjette og sidste gruppespilskamp får Anderlecht på besøg på JYSK Park. 


Inden torsdagens kamp er Silkeborg placeret som toer i gruppen, mens de belgiske gæster er nummer tre. Ét point adskiller dem i tabellen, og Silkeborg kan derfor nøjes med uafgjort for at sikre andenpladsen og det videre avancement.

Andenpladsen i hver gruppe er klar til 1/16-finalerne i Conference League, mens førstepladsen i hver gruppe springer denne runde over og er direkte videre til ottendedelsfinalerne. I Gruppe B's tilfælde, hvor Silkeborg og Anderlecht befinder sig, er det sikkert, at West Ham tager førstepladsen. 

Odds på Silkeborg - Anderlecht

Kampen mellem Silkeborg og Anderlecht spilles torsdag klokken 21.00, og du kan se med direkte på TV 2 Sport X. Italienske Daniele Chiffi passer fløjten på JYSK Park.

Odds: Silkeborg - Anderlecht (1X2) Højeste odds Bookmaker
Silkeborg 2,55
Uafgjort 3,55
Anderlecht 2,86
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,82
Under 2,5 mål 2,02
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,66
Nej 2,30
Målscorer i FCM - Sturm Graz Højeste odds Bookmaker
Nicklas Helenius scorer 2,60
Tonni Adamsen scorer 2,90
Fábio Silva scorer 2,95
Lior Refaelov scorer 3,30
Sebastiano Esposito scorer 3,75
Yari Verschaeren scorer 3,75
Kasper Kusk scorer 4,00
Moussa N'Diaye scorer 10,00

Odds er senest opdateret onsdag den 2. november klokken 11.12.

Spil på Silkeborg - Anderlecht hos NordicBet

Spiltip til Silkeborg - Anderlecht

Vores tipredaktør, Frank Pilantra, har et spilforslag til Silkeborg - Anderlecht, som du kan læse herunder.

Under 1 mål asian i første halvleg: Odds 2,04 hos Unibet*

Om denne oddsfidus siger Frank Pilantra: 

"Der står millioner på spil, og det er så spændende tæt i Gruppe B, at holdene kan gå resultatorienteret til opgaven. Silkeborg har vist, at de kan slå til på den internationale scene og har fået to forrygende flotte 5-0-sejre over rumænske FCSB. Men Kent Nielsens mandskab indkasserede et 0-1-nederlag i Anderlecht på en sen scoring fra Fábio Silva; ham skal SIF-forsvaret holde øje med.

Vi kan få en stillingskrig på JYSK Park. Anderlecht skal selvfølgelig frem og jagte sejren, men de virker ikke skræmmende stærke og de bør umiddelbart ikke kunne sætte Silkeborg under massivt pres.

Silkeborg har ikke behov for at komme blæsende fra start og vi kan få en tålmodig start på opgøret, hvor vi må se langt efter scoringer i de første 45 minutter. Vi får indsats tilbage, hvis der bliver scoret ét mål i første halvleg."

Både Silkeborg og Anderlecht var i aktion i søndags i deres respektive hjemlige ligaturneringer. Her gik det bedre for Anderlecht, end det gjorde for Silkeborg. Kent Nielsens tropper tabte nemlig med 1-2 hjemme mod Viborg.

Hjemmeholdet gik ellers til pause med en 1-0-føring, men i anden halvleg fik Viborg det vendt og scorede to mål. I anden halvleg blev der i øvrigt også brændt to straffespark - et fra hvert hold. 

Anderlecht havde i søndags besøg af Eupen, og det blev en målrig affære på Lotto Park. Begge halvlege endte 2-1 til Anderlecht, og slutresultatet lød dermed på 4-2 til Robin Veldmans mandskab.

Anderlecht er dog stadig meget skidt kørende i den belgiske liga, hvor de er helt nede som nummer ti og er håbløst lang efter Genk på førstepladsen. Hele 21 point op har Anderlecht, Der er også langt op til top-4, som i Belgien giver adgang til mesterskabsslutspillet. 

Christian Ditlev: "Jeg forventer, at vi er i stand til at få point"

BetXpert har interviewet Silkeborg-fan Christian Ditlev forud for torsdagens kamp, og han er fortrøstningsfuld på sit holds vegne. 

- Jeg forventer, at vi er i stand til at få mindst det ene point, der sikrer os to kampe efter jul. Det afgørende bliver, at vi spiller på kunstgræs, og at det ser ud til, at Mark Brink får comeback. Han er meget væsentlig for vores spil, fortæller Christian Ditlev.

- Hvordan er stemningen i Silkeborg her inden den afgørende kamp mod Anderlecht i Conference League-gruppespillet?

- Der er en rigtig god stemning. Og meget forventningsfuld. Der er nok en følelse af, at vi bør gå videre.

Hvis det lykkes for Silkeborg at spille sig videre, hvorledes vil du så rangere bedriften historisk set for klubben? Kan det klemme sig ind i en eventuel top-3 hos dig?

- Det kommer ikke til at overgå mesterskabet i 1994, men det kommer ind på en 2.-plads foran pokalsejren i 2001. Mest fordi vi ikke er gået på kompromis med vores spillestil, lyder det fra Christian Ditlev. 


Ovenfor kan du se højdepunkter fra første opgør mellem Anderlecht og Silkeborg, der blev spillet den 8. september og endte med en smal 1-0-sejr til den tidligere storklub fra Belgien. 

Bud på startopstillinger

Silkeborg: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Brink, Klynge, Thórdarson - Jørgensen, Helenius, Kusk 

Anderlecht: Van Crombrugge - Debast, Vertonghen, Hoedt, N'Diaya - Ashimeru, Diawara - Refaelov, Amuzu - Silva, Esposito

Anderlecht må undvære højrebacken Michael Murillo, der er ude med karantæne. I weekenden sad Yari Verschaeren ude med en knæskade, men han er en del af truppen til kampen mod Silkeborg. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Silkeborg - Anderlecht?

Kampen mellem Silkeborg og Anderlecht spilles torsdag klokken 21.00 på JYSK Park. 

Hvor kan man se Silkeborg - Anderlecht?

Du kan se Silkeborg - Anderlecht direkte på TV 2 Sport X.

Hvor kan man streame Silkeborg - Anderlecht?

Du kan streame Silkeborg - Anderlecht på TV 2 Play, hvis du har det rette abonnement.