Med 6 rigtige ud af 7 og en samlet pointscore på 13,75 blev "kapta" vinder af OddsXpert-konkurrencen i uge 46. Han sluttede ugen af med odds 2,0 for OBs udesejr over SønderjyskE og landede imponerende 3,2 point foran nr. 2.

For sejren i OddsXperts ugekonkurrence får "kapta" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i november

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert også en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Også i månedskonkurrencen har "kapta" succes. Han fører med 17,25 point, mens "formand" på andenpladsen har 16,36. Der er dog 8 dage tilbage af måneden, og alt kan ske!

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...