Ind i mellem giver det fin mening at fedtspille i OddsXpert-konkurrencen. Således i den forgangne uge hvor tabel-etteren, "bensoren", havde et forspring på godt og vel 3 point før søndagens runde. 

Søndag undlod "bensoren" at tippe, og det viste sig da også at hans 12,2 point var nok til at sikre sig førstepladsen (ja, faktisk kunne han såmænd sagtens have tippet og fejlet; et minuspoint ville ikke have kostet ham førerpositionen).

Bagfra kom diverse forfølgere ganske vist stærkt om søndagen - en del ramte odds 4,2 for handicap-krydset i Real Madrid - Atlético Madrid (kampen endte 3-2). Men de nåede ikke helt op.

For førstepladsen præmieres "bensoren" med 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

På andenpladsen - præmie på 300 kr - kom "asidor" med 10,4 point.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Måneds-konkurrence 
I månedskonkurrencen er hverken "bensoren" (nr 9) eller "asidor" (nr 19) med helt i top. Nr 1 er "hjorte" med 13,65 point.

Men med tre dage tilbage kan der stadig nå at ske noget i marts. Der er i høj grad stadig spænding om de 6 præmiegivende pladser - selv om håbet i sagens natur ikke er lige stort hos alle 737 deltagere. Agterlanternen har minus 18,8 point. 

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det 
 

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.