Vinder af OddsXpert-konkurrencen i uge 29 blev "Kim Kjer" med 9,51 point - i temmelig sikker afstand til nr 2 der fik 7,85. Kim Kjer missede kun ét tegn i ugens løb og sluttede af søndag med Viborgs hjemmesejr over FCN til odds 1,9.

For førstepladsen får Kim Kjer indsat 500 DKK på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis DU vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der mandag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i juli

I månedskonkurrencen for juli ligger Kim Kjer på en beskeden 22.plads - med 7,4 point (han havde med andre ord minuspoint før uge 29). Etter med 22,33 er "nicho" - i øvrigt vinderen af ugekonkurrence i sidste uge. Måneden er dog slet ikke slut endnu - der er stadig 7 dage tilbage, og alt kan ske!

I månedskonkurrencen er der som nævnt 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...