Der var ikke den store spænding om førstepladsen i OddsXpert-konkurrencen i november. Vinder blev "steger" med 22,58 point - 3,57 foran nr. 2. Føringen var så sikker, at "steger" kunne undlade at tippe på månedens sidste dag.

Heller ikke andenpræmie-tageren, "bsguts", var reelt truet, med 2,68 point ned til nr. 3. Derimod var der kamp til stregen om tredjepræmien. Den blev snuppet af "steen333" der via Wigans overraskende pokalsejr over Newcastle til odds 3,2 kom bagfra på månedens sidste dag og overhalede den hidtidige 3'er.

Præmielisten i november


1.500 DKK: 1. steger 22,58 point (16 rigtige af 27 tip)
1.000 DKK: 2. bsguts 19,01 point (17 rigtige ud af 27)
500 DKK: 3. steen3333 16,33 point (10 rigtige ud af 28)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

OddsXpert kører videre


Torsdag startede endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert. Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier: Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.