På lørdag er det igen blevet tid til royalt bryllup når prins Joachim og Marie Cavallier bliver gift i Møgeltønder Kirke med efterfølgende fest på Schackenborg Slot.

Traditionen tro er Ladbrokes klar med odds på en lang række mulige scenarier på den store dag.

F.eks. er gæstelisten ikke blevet offentliggjort og spørgsmålet er om Alexandra er inviteret. Ladbrokes har dog ikke den store tiltro til at hun kommer og giver odds 15 gange pengene igen hvis det sker.

Rigtig pinligt bliver det dog hvis Joachim i sin bryllupstale til Marie kommer til at sige ”Kære Alexander” – sker dette får man odds 501 gange pengene igen.

Kronprins Frederik har haft for vane at græde i kirken ved tidligere lejligheder og Ladbrokes giver odds 15 gange pengene igen hvis han gør det igen på lørdag.

Det virker dog mere sandsynligt at det denne gang er Joachim der begynder at græde i kirken til odds 5 gange pengene igen.

En anden måde at tackle sine følelser på kunne være at snuppe en smøg og hvis Dronning Margrethe gør dette kan man hente pengene odds 1001 gange igen.

På trods af at Marie Cavallier får intensive danskkurser er der naturligvis en risiko for, at hun i det afgørende øjeblik oppe ved alteret, kommer til at sige ”Oui” i stedet for ”Ja”. Ladbrokes giver odds 1001 hvis dette sker.

Ligeledes kan man hente odds 1001 hvis præsten falder for den store mediebevågenhed og komme til at tiltale prinsen med Jokke i stedet for Joachim.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler "Enhver brudgoms mareridt må være, at komme til at sige det forkerte navn i sin bryllupstale. Og tanken om at Joachim indleder sin tale til Marie med "Kære Alexandra" er naturligvis ikke umulig, men vi giver dog hele odds 501 gange pengene igen hvis det sker"

Odds på prins Joachim og Marie Cavalliers bryllup
* Kommer Alexandra i kirken? - Odds 15

* Siger Joachim "Kære Alexandra" i sin bryllupstale til Marie? - Odds 501

* Begynder Joachim at græde i kirken? - Odds 5

* Begynder Frederik at græde i kirken? - Odds 15

* Ryger Margrethe i kirken? - Odds 1001

* Siger Marie ”Oui” I stedet for "Ja" i kirken? - Odds 1001

* Siger præsten "Jokke" i stedet for "Joachim"? - Odds 1001

Find alle oddsene på brylluppet hos Ladbrokes under "Danske specialspil"