Sponsoreret indhold fra NordicBet

Quarterback Trevor Siemian er NordicBets favorit til at sætte sig på pladsen i startopstillingen, når Denver Broncos åbner sæsonen.

Et af de brændende spørgsmål op til sæsonpremieren i NFL er hvilket navn, der skal stå på Denver Broncos holdkort som startende quarterback. Trevor Siemian startede flest kampe sidste sæson, men rookie Paxton Lynch viste lovende takter i den spilletid, han fik. Af samme årsag forventede mange, at nøglerne til Broncos-bilen ville blive overdraget til Lynch fra starten af 2017-sæsonen.

Indtil videre er der dog ikke noget, der tyder på, at det er sådan, det skal gå. I hvert fald ikke, hvis man konsulterer NordicBets odds. Bookmakeren har Trevor Siemian som favorit til at starte i premieren til odds 1,38, mens Lynch står i odds 2,50. Rookie Chad Kelly er dark horse til odds 15.

”Trænerstaben har annonceret, at Trevor Siemian starter i den første træningskamp. Det ser vi som en indikation på, at han i øjeblikket er førstevalg. Siemians største fordel er, at han er mere erfaren end Lynch. I Denver er quarterbackens vigtigste job nemlig at lade være med at tabe kampen – så skal forsvaret nok klare resten af ærterne”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Denver Broncos åbner sæsonen natten til tirsdag 12. september på hjemmebane mod Los Angeles Chargers.

Hvem er startende quarterback for Denver Broncos i sæsonpremieren 2017?

Trevor Siemian                   1,38

Paxton Lynch                      2,50

Chad Kelly                          15

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Amerikansk Fodbold – NFL - Sæsonvæddemål