Så er det slut. 


Pga sommerens VM slutter fodboldsæsonen tidligt i diverse lande. I sidste weekend lukkede Premier League og Bundesligaen ned, og i denne weekend er turen kommet til Italien, Spanien og Frankrig. 

Og såmænd også til den danske Superliga hvor FCK og OB allerede har sat sig på henholdsvis guld og sølv, men hvor der i sidste spillerunde - søndag - er kamp om både bronze og nedrykning.

Vi har kigget på sidste spillerunde (læs evt denne artikel der gennemgår holdenes motivation) og fundet en række spilbare odds i Danmark, Spanien og Frankrig.

Vi har desuden et tip til den tyske pokalfinale der spilles lørdag - mellem Bayern München og Werder Bremen. Der spilles også pokalfinale i England og Skotland; disse har vi i skrivende stund ingen analyser af, men det kan være de kommer - og ellers er man velkommen til at diskutere kampene i vores forum.

Bemærk at weekenden ikke kun står i fodboldens tegn. Vi har også spilforslag til tennis, trav, boksning, NBA, håndbold (dansk herre-finale), Giro d'Italia og VM i ishockey.

Se oversigten over alle aktuelle ekspert-analyser og -tips på forsiden af www.betxpert.com eller her.