Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Skuespilleren Sami Darr og hans dansemakker Patricia Tjørnelund måtte sidste fredag lide den tort at blive det første par til at forlade Vild med Dans 2015.


Denne fredag skal endnu ét af de 11 tilbageværende par forlade Vild med Dans, og på forhånd tegner det til et tæt opgør mellem to ny-dansere: Den konservative politiker Rasmus Jarlov og tidligere håndboldspiller Katrine Fruelund.

Danske Spil* forudser, at Rasmus Jarlov kommer til at trække det korteste strå i den duel.

- Vi vurderer, at Rasmus Jarlov og makkeren Mille Funk er det mest sandsynlige dansepar, der stemmes ud fredag aften, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Rasmus Jarlov er noget stiv i sine dansebevægelser, og virker endnu ikke helt tryg på dansegulvet. Samtidig er det sjældent, at politikere i Vild med Dans kommer lagt i konkurrencen, simpelthen fordi de med deres politiske standpunkt deler vandene, fortæller Peter Emmike.

- Katrine Fruelund og makkeren Aslak Amtrup var i omdans sidste uge, hvor de trods alt fik nok seerstemmer til at overleve i programmet. Denne opbakning fra seerne tror vi kan blive afgørende for, at parret overlever endnu en uge, men de er absolut i farezonen, siger Peter Emmike.

Oddset på at blive stemt ud er henholdsvis 2,30 på Rasmus Jarlov og 2,60 på Katrine Fruelund.
Tårnhøje Chris Christoffersen kan i følge oddssætterne heller ikke vide sig sikker og står til at 5-doble indsatsen, hvis det bliver sidste trin i Vild med Dans.

Hvem, tror du, har danset færdigt fredag aften? Spil med på Vild med Dans hos Oddset her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/vild-med-dans - og spil Live under showet.

Vild med Dans. Hvem stemmes ud 25. september?
Rasmus Jarlov odds 2,30
Katrine Fruelund odds 2,60
Chris Christoffersen odds 5,00
Sharin Foo odds 12,00
John ‘Faxe’ Jensen odds 12,00
Maren Mukupa odds 25,00
Ena Spottag odds 25,00
Patrick Berdino odds 35,00
Søs Egelind odds 65,00
James Sampson odds 65,00
Stephania Potalivo odds 75,00