Tirsdag aften venter der et spændende opgør på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mellem Sevilla og FCK i Champions League. Et opgør om tredjepladsen i gruppen. BetXpert bringer i denne optakt forskellige odds på Sevilla - FCK.

0 mål i fire kampe er de tørre fakta for F.C. København inden tirsdagens vigtige Champions League-kamp ude mod Sevilla. Men selvom det endnu ikke er lykkedes de danske mestre at komme på måltavlen i Champions League-gruppespillet 22/23, har FCK formået at holde både Sevilla og mægtige Manchester City fra at score i Parken, og derfor lever FCK også fortsat i gruppen med sine to point.


Samme pointantal har Sevilla, og det er altså en vital kamp for begge mandskaber i jagten på europæisk fodbold efter nytår, der venter tirsdag. Andenpladsen er også stadig mulig, men Dortmund har et solidt forspring på fem point ned til Sevilla og FCK. 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Sevilla - FCK hos ComeOn*

  • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret en konto 
  • Spil på "Over 0,5 mål | Før 1,02 | Nu 2,00"
  • Klikker du på linket herovenover eller på den grønne knap nedenunder punkterne, kommer du direkte hen til spillet. Ellers finder du det her: 
    • Sport --> Scroll ned i menuen ude til venstre, til du kommer til "ComeOn* Episke Super-odds" --> Tryk, og spillet kommer frem
  • Maksindskud på spillet er 100 kroner 
  • Der er ingen omsætningskrav eller andet forbundet med tilbuddet

Hent tilbud hos ComeOn

Odds på Sevilla - FCK

Der er ingen tvivl om, hvem der er favoritter til at vinde tirsdagens Champions League-kamp mellem Sevilla og FCK, som det også kan ses herunder. Der er kampstart på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán tirsdag klokken 18.45, og Benoît Bastien skal dømme opgøret. Det er i øvrigt første gang i år, at franskmanden skal dømme en Champions League-gruppespilskamp. I 21/22-sæsonen dømte han tre Champions League-kampe, og disse fandt alle sted i gruppespillet. 

Odds: Sevilla - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
Sevilla 1,53
Uafgjort 4,40
FCK 7,50
Over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,91
Under 2,5 mål 2,02
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,06
Nej 1,84
Målscorer i Sevilla - FCK Højeste odds Bookmaker
Youssef En-Nesyri scorer 2,40
Rafa Mir scorer 2,62
Kasper Dolberg scorer 2,62
Erik Lamela scorer 3,75
Alejandro "Papu" Gómez scorer 4,10
Viktor Claesson scorer 6,00
Hákon Haraldsson scorer 6,50
Mohamed Daramy scorer 7,50

Odds er senest opdateret mandag den 24. oktober klokken 10.37.

Spil på Sevilla - FCK hos Bet365

Der er lige nu ikke et spilforslag til Sevilla - FCK her på BetXpert, men hvis du har interesse i at læse vores eksperters spiltips, kan du finde dem alle her.

Da FCK fik besøg af Sevilla tilbage i midten af september, var det med Jess Thorup som FCK-træner og Julen Lopetegui som Sevilla-træner. For Thorups vedkommende var det den næstsidste i spidsen for F.C. København.

Lopetegui fik tre kampe mere efter det uafgjorte resultat i Parken, men efter 1-4-nederlaget hjemme mod Dortmund i begyndelsen af denne måned blev spanieren fyret. 

Ind i stedet for Lopetegui er kommet Jorge Sampaoli. Argentineren var også Sevilla-træner i et års tid fra 2016-2017, og dengang formåede han at få Sevilla i top-4 i LaLiga. I Champions League røg de under Sampaolis ledelse ud i ottendedelsfinalen til Leicester med et samlet nederlag på 2-3.

I sin anden periode som Sevilla-træner har Sampaoli indtil videre fået fem kampe, og her er det blevet til tre uafgjorte, en sejr og et nederlag. I weekenden led man første nederlag under den nye træner, og det skete på Bernabéu mod Real Madrid, der sejrede med 3-1.  

Paulo Chichon: "Holdet er vågnet op, men vi mangler at se et tydeligt udtryk"

BetXpert har til denne optakt interviewet Paulo Chichon, der er ekspert på spansk fodbold. Derudover er han vært på Lyden af La Liga. Han fortæller, at Sampaoli denne gang tilsyneladende har mere fokus på Sevillas defensiv. 

- Sampaoli var tidligere træner for Sevilla i 16/17, hvor han stod for seværdig fodbold. Effekten denne gang er dog mere solid, aggressiv og defensivt orienteret. Holdet har indkasseret få mål, scoret få og virket mere kompakte og konkurrencedygtige. Man tabte ikke før senest mod Real Madrid, og dermed kan effekten konkluderes som klassisk i forhold til trænerskifte: Holdet er vågnet op, men vi mangler at se et tydeligt udtryk og en sejrsstime, fortæller Paulo Chichon.

- Sevilla og FCK har lige mange point i gruppen, og det er dermed en direkte duel om tredjepladsen og Europa League-deltagelse, der venter i Sevilla tirsdag. Hvad forventer du dig af kampen?

- Jeg forventer en mindre klasseforskel og et Sevilla-hold, der skal bruge oprejsning. De skal vinde, de skal begejstre hjemmepublikum, og så skal de skabe håb frem mod foråret. Derfor skal de partout i Europa League, og det forventer jeg, at de gør, men der kan godt komme kortvarig spænding, lyder det fra Paulo Chichon.

Bud på startopstillinger

Sevilla: Bono - Montiel, Gudelj, Marcão, Telles - Jordán, Rakitic, Delaney - Suso, En-Nesyri, Lamela

FCK: Grabara - Jelert, Khocholava, Lund, Kristiansen - Haraldsson, Lerager, Claesson - Bardghji, Daramy, Jóhannesson

Sevilla er uden Jesus Corona, Tanguy Nianzou og Fernando til kampen mod FCK, og derudover er Óliver Torres ikke spilleberettiget i Champions League. Marcos Acuña og Karim Rekik er desuden begge tvivlsomme. 

FCK mangler også en del flere spillere. Zeca, Denis Vavro, Rasmus Falk, Marko Stamenic, Nicolai Boilesen og Mamoudou Karamoko er ikke med tirsdag i Sevilla. Til gengæld er Andreas Cornelius med i truppen igen efter at have siddet ude siden begyndelsen af oktober. Den danske landsholdsangriber har indtil videre kun spillet 270 minutters fodbold siden returen til FCK. Neestrup har dog sagt, at Cornelius kun bliver bragt i spil, hvis det giver mening. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Sevilla - FCK?

Der er kickoff på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán tirsdag klokken 18.45.

Hvor kan jeg se Sevilla - FCK?

Du kan se Sevilla - FCK direkte på TV3+. Det er også muligt at streame Sevilla - FCK hos Viaplay.