Som den sidste af de store fodboldligaer, går den italienske Serie A i gang med den nye sæson denne lørdag. I den anledning har Steffen de Vries kigget nærmere på de 20 klubber: transfers og chancer...

Her følger del 2 der dækker toppen af tabellen, dvs de klubber der forventes at kæmpe om mesterskabet og Europa-billetter samt de hold der nok havner i midten. I alt 11 klubber.

Del 1 - om den tunge del af tabellen (12-20) - kan læses her.

Læs og kommentér meget gerne. Bemærk at transfervinduet er åbent indtil august bliver til september - der kan altså stadig nå at ske ting og sager.

Favoritterne (1-3)
Juventus

Milan

Napoli

Outsiderne (4-7)

Fiorentina

Inter

Roma

Lazio

Midterfeltet (8-11)
Udinese

Parma
Catania

Torino


FAVORITTERNE (1-3)

OP


 officiel hjemmeside

 

JUVENTUS

Det er svært at komme uden om, at Juventus er klar favorit til at løbe med titlen for tredje gang i træk. Og afstanden til konkurrenterne er kun blevet større. Ganske enkelt, fordi Juventus har flyttet sig mere end de øvrige mesterskabsbejlere på transfermarkedet.

Holdet har længe savnet en angriber, der er i stand til at score 15-20 mål i løbet af en sæson, og det har været sportsdirektør Marottas største opgave denne sommer. Nu har Conte fået to til rådighed – Tevez er fløjet ind fra Manchester (og har overtaget den legendariske australiensfarer Del Pieros nr. 10 – ikke helt ukontroversielt), mens Llorente er hentet gratis i Athletic Bilbao.

Selv om de begge tidligere har vist, at de har mål i støvlerne, er det ikke angribere fra øverste hylde, Juventus har hentet. Og der er også noget rust, der skal bankes af – Llorente har da heller ikke imponeret i forsæsonen og blev skrottet til Supercup-finalen. Men ikke desto mindre, er det en klar forstærkning i forhold til klubbens angribere i sidste sæson, og makkerparret, som forventes at sætte sig solidt på de to angrebspladser i Contes 3-5-2, har potentialet til at lave meget ravage i modstandernes forsvar.

Til bredden i forsvaret er halvdyre Ogbonna hentet i Torino, mens den alsidige Giaccherini (fløj/wingback – mest reserve/indskifter) er eneste nævneværdige salg. Marotta arbejder dog angiveligt på at skære ned på antallet af angribere, og det er sandsynligt, at både Matri og Quagliarella er væk inden transfervinduet smækker i.

Conte råder altså over et meget komplet hold. Jo, forsvaret kan se en smule tungt ud til tider og Buffon er ikke længere ligaens bedste målmand, men baglinien er stadig den klart bedste i Serie A. Så det er nærmest kun, hvis klubben skulle få stor succes i CL og flytte for meget fokus over på de europæiske kampe i foråret, at mesterskabet kan ende andre steder end Torino.


Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/juventus

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Juventus/ 

 

Odds

 
Første runde: 1X2
24/8 20:45 Sampdoria - Juventus
Mester

1,8

Ladbrokes

Nedrykker
1051
MermaidBet
Ligatopscorer: Tevez

11

NordicBet
Ligatopscorer: Llorente 11
Slutplacering: Juventus - Milan 1,18 - 4,2
Unibet
Slutplacering: Juventus - Milan 1,06 - 7,85
Betsafe
Flest sæsonmål: Llorente - Tevez

1,95 - 1,76

Betsafe

 


OP

 officiel hjemmeside

 

MILAN

Juventus' største konkurrent til mesterskabet ligner AC Milan. Klubben er i gang med at tilpasse sig en økonomisk virkelighed, hvor klubejer Berlusconi ikke længere pumper millioner ind i klubben hver sommer. Milaneserne er altså tvunget til at være mere omkostningsbevidste; de forsøger ihærdigt at nedbringe klubbens tårnhøje lønudgifter, og er i høj grad afhængige af at sælge, før de kan købe.

Tidligere på sommeren fik det den synlige konsekvens, at man ikke kunne hente Tevez, fordi det ikke lykkedes at afskibe løntunge Robinho til Santos. Og man måtte også give op i jagten på Strootman, der endte i Roma. Men sportsdirektør Galliani er – med eller uden mange penge på lommen – dygtig til sit job, og han har lavet nogle fornuftige handler. Med tryk på fornuftige. For man har ikke lavet indkøb, der på nogen måde laver larm i Italien.

Den stabile midtbanemand Poli er hentet for billige penge i Sampdoria som direkte erstatning for pensionsmodne Ambrosini, mens den argentinske centralforsvarer Silvestre er lejet hos bysbørnene Inter. Med en forventet tilbagevenden til 4-3-1-2 ville det bestemt pynte med en trequartista som Ljajic eller Honda – som Milan begge har jagtet – for Boateng har gentagende gange vist, at han ikke matcher jobbeskrivelsen.

Men selvom det ikke skulle lykkedes, står træner Allegri & co. stadig med ret gode kort på hånden, når der skal uddeles CL-billetter om 9 måneder. Milan har nemlig i forvejen et yderst kompetitivt hold. Klubben reddede en katastrofesæson på et fornemt forår – og hvis milaneserne kan fortsætte takterne fra den sidste halvdel af sæsonen, kan de godt nærme sig Juventus.

 

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/ac-milan

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Milan/

Odds

 
Første runde: 1X2
24/8 18:00 Verona - Milan
Mester 7
Nedrykker 1051
Ligatopscorer: Balotelli 5,0
Bet365
Ladbrokes
Slutplacering: Juventus - Milan 1,18 - 4,2
Unibet
Slutplacering: Juventus - Milan 1,06 - 7,85
Betsafe
Slutplacering: Milan - Napoli 1,7 - 2,05
Unibet
Slutplacering: Milan - Napoli 1,74 - 2,02
Betsafe
Flest sæsonmål: Balotelli - Llorente 1,67- 2,07
Betsafe
Flest sæsonmål: Balotelli - Tevez 1,76 - 1,95
Unibet

OP

 officiel hjemmeside

 

NAPOLI

Napolivar førsteudfordrer til Juventus i 12/13, men jeg tror, at de ambitiøse syditalienere får sværere ved at hænge på de zebrastribede i denne sæson.

For det første har man mistet angrebsmonsteret Cavani (ligatopscorer), som ene mand kunne vinde kampe for holdet i sidste sæson. Higuain, som man snuppede foran Arsenal og Juventus, er en rigtig stærk erstatning – og nok den bedste Napoli kunne få – men der er er nok stadig tale om en svækkelse i front.

Derudover er de senere års succestræner Mazzarri væk. Godt nok er det lykkes filmmogulen Di Laurentiis at sende et stærkt signal til konkurrenterne ved at overtale toptræneren Benitez til at tage over, men det betyder altså et systemskifte fra det taktiske setup, der begejstrede hele Europa.

Med den enorme pengepose Cavani-salget til franske PSG indbragte, er der selvfølgelig blevet råd til flere nye spillere end Higuain. Og Napoli har købt lystigt ind, men det er alligevel svært at sige, om de er kommet styrket ud af handlerne. På papiret ser de ret farlige ud – især på de offensive kanter med hurtige folk som PSVs Mertens og Real Madrids Callejon, der begge forventes at stryge direkte ind i startelleveren. Men i praksis kan det tage lidt tid at spille de nye folk sammen, og så er Juventus og AC Milan altså nok løbet i forvejen.

Real Madrid-reserven Albiol er kommet til i forsvaret på befaling fra Benitez som erstatning for Campagnaro, der tog med Mazzarri til Milano, men det ændrer ikke stort på, at forsvaret stadig er det svageste blandt topholdene. Og i Italien plejer man at sige, at det bedste forsvar vinder ligaen. Det er måske Napolis største problem.

 

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/napoli

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Napoli/ 

Odds

 
Første runde: 1X2
25/8 20:45 Napoli - Bologna
Mester

8

Tonybet
Nedrykker 1051
MermaidBet
Ligatopscorer: Higuain

7,5

NordicBet
Slutplacering: Milan - Napoli 1,7 - 2,05
Unibet
Slutplacering: Milan - Napoli 1,74 - 2,02
Betsafe
Flest ligamål: Higuain - Mario Gomez 1,8 - 1,9
Betsafe

OUTSIDERNE (4-7)

OP

 officiel hjemmeside
FIORENTINA

 

Med skobrødrene Della Valle tilbage i en aktiv ejerrolle var Fiorentina sidste sæsons store, positive overraskelse, og siden er forventningerne til de violet-klædte kun vokset. Det er naturligt, for makkerparret Pradè og Macia (henholdsvis sportschef og teknisk direktør) har begået endnu et eminent transfermarked.

Bayern München-angriber Gomez er lettere sensationelt hentet til Toscana (til frustration for blandt andre Juventus-direktør Marotta) som en mere end fuldgod erstatning for Jovetic, der er skiftet til Manchester City, mens Palermos playmaker Ilicic og rutinerede kræfter som Joaquin og Ambrosini også er stødt til. Og glem ikke landsholdsangriber Rossi, som man hentede i januar og nu endelig er klar til at tørne ud for holdet; han har imponeret i forsæsonen og er et stærkt kort, hvis han kan nærme sig det niveau han havde før sin alvorlige skade. 

Læg dertil et succesfuldt spillesystem, der lynhurtigt blev implementeret af Montella, og gjorde Fiorentina til eet af ligaens mest scorende hold – og mest velspillende - i sidste sæson.

Firenze-klubben har umiddelbart overhalet Inter, Roma og Lazio – og nu skal vi regne med Montella & co. blandt ligaens allerbedste. Holdet ligner det stærkeste bud på at snyde favoritterne for én af de tre CL-billetter.

Og jeg havde også været tæt på at placere Fiorentina blandt favoritterne, hvis de ikke skulle bruge kræfter på Europa. Bevares, det er kun Europa League, men Fiorentina vil næppe stille med reserverne, som det ellers har været sædvane for italienske hold i de senere år. På trods af det bør Fiorentina være at finde i top 4 i næste sæson.

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/fiorentina

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Fiorentina/ 

 

Odds

 
Første runde: 1X2
26/8 20:45 Fiorentina - Catania
Mester

19

Nedrykker 1051
MermaidBet
Ligatopscorer: Gomez

8

Slutplacering: Fiorentina - Udinese 1,2 - 4,0
Slutplacering: Fiorentina - Roma 1,32 - 3,2
Betsafe
Flest ligamål: Higuain - Mario Gomez 1,8 - 1,9
Betsafe

 


OP

 officiel hjemmeside

 

INTER

Av, av. Inter må knuge sig til håbet om, at en dårlig forsæson varsler en god sæson, når det rigtigt går løs i Serie A. For med klare nederlag til Chelsea, Valencia og senest Real Madrid, har Inters USA-turné været en resultatmæssig katastrofe.

Der var heller ikke meget at glæde sig over i sidste sæson, hvor holdet landede helt nede på 9. pladsen. Det kostede selvsagt novicen Stramaccioni jobbet, og ét af ligaens stærkeste trænernavne i de senere år Mazzarri er hentet ind.

Det betyder en fortsættelse af det tremands-forsvar, der mildt sagt ikke var prangende i sidste sæson. Men Mazzarri har med Napoli vist, at det godt kan lade sig gøre at implementere med nogenlunde succes – så længe offensiven er stærk nok.

Der er næppe tvivl om, at Mazzarri har et ringere materiale til sin rådighed end i Napoli, og da truppen ikke er forstærket mærkbart, står han overfor en kæmpe opgave, hvis Inter skal være en seriøs kandidat til CL.

Inters mercato har lidt under, at klubpræsident Moratti sommeren over har været i forhandlinger med en ny, stenrig ejer (som forventes at overtage en betydelig aktieandel efter transfermarkedet er lukket), men usikkerheden om klubbens økonomi har betydet, at man har været tvunget til at opgive mange af de spillere, man har jagtet.

I begyndelsen af sommeren snuppede man dog Sampdoria-sensationen Icardi og Parma-talentet Belfodil, der er helt i tråd med klubbens strategi om at forynge truppen og skære i det voldsomme lønbudget. En strategi som enfant terrible Cassano blev offer for.

Forsvaret er styrket med tilgangen af rutinerede Campagnaro, som Mazzarri har taget med fra Napoli, og Portos Rolando, som var lejet ud til Napoli i foråret. Chelsea-talentet Wallace er ligeledes lejet for næste sæson, mens den nyeste – og måske mest interessante tilføjelse – er Bolognas Taider, der tidligere på sommeren var ønsket af Sir Alex Ferguson.

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/inter

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Inter/ 

 

Odds

 
Første runde: 1X2
25/8 18:00 Inter - Genoa
Mester 15
Bet365

Betsafe

Sportingbet
Nedrykker 1051
MermaidBet
Ligatopscorer: Milito

26

MermaidBet

Ligatopscorer: Pazzini

35

NordicBet
Slutplacering: Inter - Napoli 3,6 - 1,26
Betsafe

 


OP

 officiel hjemmeside

 

ROMA

Roma fik ødelagt 2012/13 med en fejlsatsning på den hyperoffensive Zeman, som blev fyret for sent til at man kunne nå at rette op på sæsonen.

Nu starter hovedstadsklubbens amerikanske præsident og en af pengemændene bag, Palotta, endnu et projekt op med Lilles franske succestræner Garcia i spidsen – ganske vist efter tilknytningen af førstevalget Allegri gik i vasken.

Det har betydet en ny sommer med heftig transferaktivitet. Roma har brugt over tre gange så meget som Milan og næsten dobbelt så meget som Juventus. Et beløb, der faktisk kun er blevet overgået af Napoli. Men transferbalancen giver stadig et pænt overskud, fordi nyrige PSG lagde intet mindre end 240 mio. kr. på bordet for det blot 19-årige forsvarstalent Marquinhos, mens sidste års topscorer Osvaldo røg til Southampton. Og oveni det skulle man efter sigende have accepteret et bud på fløjangriberen Lamela.

For at erstatte tre så tunge spillere, der var nogle af de få, der viste klassen i sidste sæson, er det ikke imponerende, hvad Roma har fået ind. Ret ustabile De Sanctis er ikke bedre end Stekelenburg i målet, fløj/angriber Gervinho floppede i Premier League og højreback Maicon har længe (som i flere år) spillet langt under sit oprindelige niveau, og det er en gåde, hvad Roma tror, at brasilianeren kan tilføre.

Derimod ligner Udineses Benatia, én af de seneste par sæsoners bedste forsvarer i ligaen, en stærk erstatning for Marquinhos, og PSVs centrale midtbanespiller Strootman er også en nydelig signing. Men alt i alt må det ikke være tilfredsstillende for en klub, som sigter efter at blive blandt Europas største. Og som holdet tegner sig nu (uden Lamela) er CL nok helt uden for rækkevidde, selv om talismanen Totti (36-år) stadig kratter ved, og der skal mindst een angriber af høj klasse ind, inden vinduet klapper i.

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/roma

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Roma/ 

 

Odds

 
Første runde: 1X2
25/8 20:45 Livorno - Roma
Mester

25

Tonybet
Nedrykker

521

MermaidBet
Ligatopscorer: Lamela 34
Ladbrokes
Ligatopscorer: Totti

55

NordicBet
Slutplacering: Fiorentina - Roma 1,32 - 3,2
Betsafe
Slutplacering: Lazio - Roma 2,4 - 1,5
Unibet
Slutplacering: Lazio - Roma

2,05 - 1,72

Betsafe

 


OP

 officiel hjemmeside

LAZIO

 

Selvom Lazio kun blev nr. 7 i 12/13 var det bestemt - med en Coppa Italia-fjer i hatten – en godkendt debutsæson for den ret så uerfarne Petkovic. Lazio lå rigtig godt til i efteråret, men gik traditionen tro helt ned med flaget i anden del af sæsonen, hvor skaderne også haglede ned over holdet.

 

I den kommende sæson bliver den lyseblå Rom-klubs største udfordring altså at holde dampen oppe over 38 kampe. Og sørge for at den træfsikre tysker Klose ikke går i stykker. Han er i lyset af et svagt angrebssetup klubbens klart vigtigste spiller.

 

Men ellers råder Petkovic over et stærkt hold, og der har derfor ikke været behov for at lave de store ændringer. Det essentielle er, at man har holdt fast i nøglespillere som Marchetti, Hernanes og Lulic – og det er faktisk kun reservespillere, der har forladt klubben i løbet af sommeren. Det er et klart plus for Lazio sammenlignet med de direkte konkurrenter, Roma og Inter, der har skiftet halvdelen af deres hold inkl. træneren.

 

Lazio har især forstærket midtbanen, hvor den ombejlede argentinske defensivmand Biglia er stødt til; en spiller, som efter syv år i Anderlecht må være sulten efter et gennembrud på en større scene. I Santos har man plukket 20-årige Anderson, der skal være stand-in for playmaker Hernanes – og angiveligt er den samme type som sin landsmand. Og glem nu heller ikke en anden brasilianer, Ederson, der vil se frem til en frisk start hos ørnene, efter at hans debutsæson var plaget af skader.

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/lazio

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Lazio/ 

 

Odds

 

Første runde: 1X2

25/8 20:45 Lazio - Udinese

Mester

75

Betsafe

Nedrykker 521
MermaidBet
Ligatopscorer: Klose

19

MermaidBet
Slutplacering: Lazio - Roma  2,4 - 1,5
Unibet
Slutplacering: Lazio - Roma

2,05 - 1,72

Betsafe
Flest ligamål: Klose - Di Natale 1,88 - 1,82
Betsafe

 


MIDTERFELTET (8-11)

OP

 officiel hjemmeside
UDINESE

Lige uden for de syv bedste finder vi UdineseJo, de har leveret flotte slutspurter de seneste sæsoner og taget for sig af europæiske billetter. Men i denne sæson forventer jeg ikke at se Udinese blande sig i det attraktive selskab. Mit bud er en plads i toppen af midterfeltet – lige uden for de seks bedste – og sandsynligvis med Parma som en alvorlig konkurrent.

Udinese er en udviklingsklub og en forretning for Pozzo-familien, der bl.a. også ejer spanske Grenada og engelske Watford, og de seneste sæsoner har vi set klubbens maksimale potentiale udfoldet. 

Denne sommer har de solgt én af ligaens bedste forsvarsspillere i Benatia, og som sædvanligt er en håndfuld unge, uerfarne spillere plukket fra klubbens milliondyre scoutingprogram. Lopez ligner dog et godt indkøb, men Udinese skal hænge deres hat på, at den snu Di Natale fortsat trodser alderen og fortsætter de senere års imponerende målrække – og at forårets store 'impact'-spiller Muriel bliver i klubben.

Eneste nye ansigt i startopstillingen er umiddelbart manden med handskerne på: En gennemsnitlig Padelli erstattes af en gennemsnitlig (men fire år ældre) Benussi.

 

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/udinese

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Udinese/ 


Odds

 

Første runde: 1X2

25/8 20:45 Lazio - Udinese

Mester

126

Nedrykker

51

MermaidBet
Ligatopscorer: Di Natale

11

Flest ligamål: Klose - Di Natale 1,88 - 1,82
Betsafe
Flest ligamål: Rossi - Di Natale

1,92 - 1,78

Betsafe


OP

 officiel hjemmeside

 

PARMA

Parma har i de senere år cementeret sig som et rigtig solidt midterhold. Siden den tidligere italienske landstræner Donadoni overtog roret for to sæsoner siden og beordrede et formationsskifte, er Parma blevet et af ligaens mere seværdige mandskaber. Og i den kommende sæson bør der være pæne muligheder for at forbedre sidste sæsons 10. plads.

Verdis gamle klub har nemlig i deres jubilæumssæson snuppet Inters Cassano i en bemærkelsesværdig handel, der sender det algeriske angrebstalent Belfodil til Milano. Cassano må være topmotiveret i et VM-år, hvor han skal jagte chancen for at vende tilbage på Prandellis mandskab. I Parma kommer han til at danne en interessant duo med Amauri, der befandt sig godt i Donadonis 3-5-2 sidste år.

Midtbanen er styrket med det 20-årige ghanesiske stortalent Chibsah, der havde en flot sæson med oprykkerne Sassuolo i Serie B i sidste sæson, mens bredden har fået tilført den rutinerede højreback Cassani fra Fiorentina og midtbanetalentet Acquah, der tidligere har været på lån i Parma og stadig søger sit store gennembrud.

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/parma

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Parma/ 

Odds

 
Første runde: 1X2
25/8 20:45 Parma - Chievo
Mester 501
Ladbrokes
Nedrykker 15
MermaidBet
Ligatopscorer: Cassano 68
MermaidBet
Ligatopscorer: Amauri 41
Ladbrokes

OP

 officiel hjemmeside

CATANIA

Jeg tror ikke, at mange havde regnet med, at Catania ville forbedre den flotte 11. plads fra 2011/12. Men Maran, der debuterede som træner i Serie A, formåede at bygge en ekstra dimension på Montellas 4-3-3. Et lidt mere pragmatisk spillende Catania-mandskab tangerede klubbens bedste placering nogensinde og endte foran Inter og lige efter Rom-giganterne Lazio og Roma. Imponerende.

Men lad det være sagt med det samme: det gentager Catania næppe i 13/14. Ligaens eneste sicilianske hold rutsjer nok ikke langt ned i tabellen, men de bør falde mindst et par pladser.

Klubben har nemlig måtte give slip på et par markante profiler. Den bevægelige angriber Gomez er skiftet til ukrainske Metalist Kharkiv, mens én af de seneste par sæsoners bedste midtbanespillere i Serie A, den dybtliggende playmaker Lodi er røget til Genoa. Godt nok har man fået den tårnhøje midtbanespiller Tachtsidis den anden vej som en direkte erstatning for Lodi, men han viste kun glimt af sin klasse i sidste sæson for Roma. Men man kan dog håbe på, at den 22-årige græker folder sig mere ud med mere spilletid.

Forsvaret er forstærket med endnu et par argentinere til kolonien; Monzón er hentet i franske Lyon, hvor det kneb med spilletiden, mens Catanias dyreste indkøb denne sommer, 21-årige Peruzzi, er plukket i Velez Sarsfield.

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/catania

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Catania/  

Odds

 
Første runde: 1X2
26/8 20:45 Fiorentina - Catania
Mester

750
Betsafe

Nedrykker 15
MermaidBet

OP

 officiel hjemmeside

 

TORINO

Torino kan kigge fremad efter en godkendt – men på ingen måde prangende - comeback-sæson i den fornemste liga. Præsident Cairo lod heldigvis Ventura blive på trænerposten, og det er godt nyt for 'Toro', som i den grad har brug for kontinuitet på bænken.

Især fordi klubben ser ud til at skifte næsten en halv startopstilling. Man har skudt den ombejlede forsvarer Ogbonna af sted for vanvittige 100 mio. kr i ét af sommerens absolut bedste salg. Ogbonna er ikke nogen stjerneforsvarer (endnu) og var skadet det meste af sidste sæson, så tabet er til at overse. Derudover har man tabt den franske shotstopper Gillet, der har fået et gevaldigt gok i hovedet med matchfixing-hammeren med en karantæne på 43 måneder. Erstatningen er ganske gode Pegolo.

Væk er også den erfarne angriber, Bianchi, der loyalt har tyret bolde i nettet for klubben de seneste fem år. Han er skiftet til Bologna, men når den direkte erstatning er Italiens formentligt mest interessante angrebsnavn de senere år, kan klubbens tilhængere nok holde tårerne tilbage. Immobile havde svært ved at bide sig fast på Genoas hold i fjor, men kan nu sammen med dynamiske Cerci udgøre en virkelig spændende frontduo.

På midtbanen er den tidligere Brøndby-mand Farnerud og Napoli-talentet El Kaddouri hentet, mens forsvaret er blevet forstærket med to erfarne Serie A-spillere, Bovo og Moretti, samt det serbiske talent Maksimovic, som Juventus tidligere har haft i kikkerten.

Ventura leverede bemærkelsesværdige resultater med begrænset spillemateriale i Bari. Jeg tror, at han kan gøre det igen med en interessant trup.

 

Transfers: http://www.holdnyt.dk/transfer-oversigt/torino

Forventet ideal-startopstilling: http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Squadre/Torino/ 

 

Odds

 
Første runde: 1X2
25/8 20:45 Torino - Sassuolo
Mester

1001
Ladbrokes

Sportingbet
Nedrykker 4,2
MermaidBet
Ligatopscorer: Immobile

81
Ladbrokes