VM er en højtid for gamblere, og aldrig har udvalget af kreative odds været større end i år. Hos Betsson* kan du spille på, om en streaker løber på banen trods historiens mest omfattende sikkerhedstiltag.

Man har altid kunnet more sig over, at en streaker løb på banen. Nu kan man også tjene penge på det. Spiludbyderen Betsson* giver pengene 2,20 gange igen, hvis det lykkes en tilskuer at løbe nøgen ind på banen, mens der er odds 1,50 på, at tilskuere og seere verden må se langt efter nøgne detaljer ved VM.

”De tyske arrangører gøre meget for at forhindre at kampene forstyrres, en hvis en streaker absolut vil vise verden, hvordan gud har skabt ham, kan det være svært at forhindre,” siger Rune Brandt, dansk pressechef for Betsson*, der har sat odds på en række kreative hændelser under en fodboldkamp.

Man kan spille på, om Ronaldinho rammer træværket, om der bliver scoret med guds hånd, som Maradona kaldte en scoring med hånden. Eller om Totti igen spytter en modstander i hovedet og får kort for det, ligesom italieneren gjorde under EM 2004.