Betfair * .com, verdens største spillebørs, oplevede påny vinderspil i vanvittige højder, da Aston Villa og Manchester City tørnede sammen i FA Cup’en.

Efter en skuffende sæson ser FA Cup’en ud til at være Aston Villas eneste håb for sølvtøj i år. Det gik også – stik mod chancefordelingen – efter planen, da tjekkiske Milan Baros havde bragt Aston Villa på 1-0 i det 20. minut. Det holdt helt frem til overtiden, hvor Thomas Sørensen måtte kaste sig forgæves i Villa-målet.

Dybt inde i overtiden headede Micah Richards nemlig bolden forbi Sørensen efter et hjørnespark, og udligningen var en kendsgerning. Hos Betfair * blev det kort efter – ved sidste fløjt – en realitet, at de £5 en spiller havde fået matchet til odds 1000 på uafgjort strøg ind som et vinderspil.

”Den har nok gjort en smule ondt på den spiller, der valgte at tilbyde det høje odds. Det sker dog i stort set hver kamp på vores live-spil at der figurerer så høje odds, så det er ingen stor overraskelse for os. Oftest får vi bare ikke scoringer så sent i kampen. Vi har mange kunder, der ekselerer i at lave rekordhøje odds i de sidste minutter af en kamp for at vinde et par hundrede kroner fra forskellige kunder, der spiller et par lykkespil til høje odds. Ind imellem slår de sig, og det skete på Villa Park i går”, fortæller Jacob Weinreich, europæisk markedschef for Betfair * .