Superliga-ekspert Rasmus B. Olesen har talt mål og tjekket rundens Superliga-kampe og leverer her en håndfuld mulige spil til denne runde. Tag artiklen som et oplæg til debat og inspiration til dine spil denne weekend.

FCV-AaB: Rasmus Festersen er varm

Hjemmeholdet har det ene ben i "graven" og er godt på vej i 1. division. Men holdets absolutte profil og topscorer, Rasmus Festersen, kæmper for overlevelse og avancement på karrierestigen. 10 mål i sæsonen, og hele 8 mere end holdets næstmest scorende spiller, Anders Due.

Festersen har stået for 10 af holdets 21 mål i sæsonen. Han har scoret i 5 af 11 starter på hjemmebane (fair odds 2,20) og i 10 af 23 starter i sæsonen totalt (fair 2,30). I denne runde møder FCV et AaB-hold der holder fast i håbet om EL-kvalifikation med det yderste af neglene.

AaB mangler til kampen flere profiler: Würtz, Thelander, Dalsgaard og Enevoldsen. Forsvaret er igen i ny opstilling og generelt har defensiven ikke været imponerende, mens målmand Larsen har været ustabil med flere drop til følge.

Set i lyset af dette, vurderes en Festersen-scoring til 3,75 hos Unibet* at være flot betalt.

I samme kamp kan et spil på Helenius til ikke at score være interessant. 1,40 giver dette hos Nordicbet*. 3 mål i 23 kampe. 2 mål i 11 starter. En svær udekamp mod et relativt defensivt hold. Der bør være værdi.

OB-SønderjyskE: Rasmus Falk ser interessant ud

OB er så svingende, som noget kan være. Dog er et af deres lyspunkter holdets store profil Rasmus Falk. Over de sidste to sæsoner har Falk scoret i 7 af 21 starter på hjemmebanen. Han virker som om, at skaderne er et overstået kapitel, formen er i orden og han trives fint under Ove P.

SønderjyskE er, efter de synes sikret i ligaen, begyndt at have lidt udfald. Og der burde være mulighed for fynske scoringer her. Her er Falk et af de bedste bud, medmindre Ove starter med Spelmann og Dalgaard fremme.

Jeg tror dog på at Spelmann er retur på sin plads på midten, mens Falk igen rykkes frem. 4,40 hos Unibet* er fristende.

FCK-FCN: Svensker-mål i Parken

Og nej! Det er ikke hjemmeholdet der leverer her. I min bog er kampens mest interessante spiller udeholdets David Moberg Karlsson. Efter et sløjt efterår er Karlsson spillet ind - og han leverer. Han har scoret i 4 af 8 starter. FC Nordsjælland har også fået gang i pointhøsten på det seneste og meldt sig ind i kampen om bronze og EL-kvalifikation.

Et flot comeback efter en sløj sæsonstart. Eneste hage her er, at modstanderen er FCK i Parken. Et FCK-hold som synes at have fået styr på spillet og igen sætter point ind på kontoen. På trods af dette vil jeg stadig mene, at 5,60 på en angriber i målform er flot betalt hos Unibet*.

Brøndby-OB: Mål fra en uventet kant?

I sådan et opgør er øjnene typisk rettet mod Brøndbys angribere. Teemu Pukki er favorit til at score i kampen, men oddset er også derefter. I denne sæson har han scoret i 4 af 9 hjemmekampe (fair 2,25) så 2.55 hos Unibet* kan måske være interessant.

Jeg er personligt mere til Brøndbys Johan Larsson. En højreback der vil frem over kanten, og som har næse for mål. Typisk giver en offensiv back op mod odds 10,00 for et mål, men i dette tilfælde ligger Larsson maksimalt på 7,50. For lidt vil nogen måske mene. Men Brøndbys nye back har faktisk scoret i 9 af 54 startende kampe over de seneste to sæsoner (alle kampe medtaget).

Unibet* har 7,50 på Larsson, som virker spilbart. Især fordi han allerede virker godt integreret på holdet og i det offensive spil.

Esbjerg-Randers FC: Ishak på pletten?

Hjemmeholdet har pludseligt flyttet fokus fra liga til pokal, med udmærket chance for pokalfinale efter 1-1 mod FCK i Parken. Dermed kan dette opgør være nedpriorieteret en smule, mens Randers i dén grad har brug for en sejr for at bevare håbet om medaljer.

Nøglen hertil kan være holdet stærke angriber Ishak. Han har i denne sæson scoret i 8 af 17 starter (fair 2,13) og på udebane i 4 af 10 starter (fair 2,50). Han virker stærk og stabil og spiller oftest 90 minutter. I skrivende stund giver Ishak 3,10 hos Bet365*, hvilket i min bog er fint betalt.

Spiller

Bedste odds Bookmaker
FCV-AaB: Rasmus Festersen scorer 3,75
Unibet
FCV-AaB: Nicklas Helenius scorer ikke 1,40
NordicBet
OB-SønderjyskE: Rasmus Falk scorer 4,40 Unibet
Brøndby-Hobro: Johan Larsson scorer 7,50 Unibet
FCK-FCN: Moberg Karlsson scorer 5,60 Unibet
Esbjerg-Randers: Mikal Ishak scorer 3,50
NordicBet

Hermed en fin vifte af mulige målscorer-spil til denne weekends Superliga-kampe. Hvad mener du om spillene? Og hvad har du selv i kikkerten? Benyt kommentar-funktionen herunder til at give din mening og dine spil til kende. Lad os få en god debat om målscorere i Superligaen!