Sponsoreret indhold fra NordicBet

Nordicbet* tilbyder Second Chance, hvis Man City vinder begge halvlege i Rom i skæbnekampen i aften. Det betyder refundering op til 500 kr på tabte bets på en række spiltyper. Se her hvordan og hvilke spiltyper det gælder.

Man City har kniven for struben, når de som minimum skal bruge point i Rom - højst sandsynligt kræver det en sejr. Første opgør i Manchester endte med 1-1, og det betyder, at englænderne skal vinde eller spille uafgjort med minimum 2 mål for at ende over italienerne. Man er dog stadig afhængig af den anden kamp i gruppen, da CSKA med sikkerhed vil ende foran Man City med en sejr over Bayern i Tyskland.

Der er derfor lagt op til en kamp, hvor englænderne vil blæse til angreb for at bevare håbet om videre deltagelse i Champions League. Man City må dog undvære de offensive kræfter Yaya Toure og Sergio Aguero, men David Silva er måske tilbage efter sin skade.

Second Chance hvis Man City vinder begge halvlege

NordicBet har et godt kampagne-tilbud til denne Champions League-kamp. I tilfælde af Man City vinder begge halvlege så refunderer NordicBet tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

• Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
  • Hvis Man City vinder begge halvlege, refunderer vi dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og vilkår

• Dette tilbud gælder kun til kampen Roma - Manchester City, som spilles 10. december.
  • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Man City vinder begge halvlege.
  • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle Man City vinde begge halvlege.
  • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
  • Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
  • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
  • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
  • Generelle vilkår og betingelser er gældende.