Nordicbet* tilbyder Second Chance, hvis Basel slår Liverpool på Anfield i skæbnekampen i aften. Det betyder refundering op til 500 kr på tabte bets på en række spiltyper. Se her hvordan og hvilke spiltyper det gælder.

Liverpool har kniven for struben, når de i aften hjemme på Anfield tager imod Basel i sidste runde i Champions League-gruppespillet. Kun en sejr tæller for de rødblusede. Basel kan derimod nøjes med uafgjort. Liverpool har revanche til gode, da de tabte 1-0 på St. Jakob-Park. Liverpools offensiv har dog været tandløs sæsonen igennem efter salget af den bidegale Suarez til Barcelona. Det bliver ikke lettere i aften, hvor holdet igen må undvære både Balotelli og Sturridge.

Det kan blive en af de mindeværdige aftenener på Anfield som Olympiakos-kampen i 2004, hvor Liverpool med kniven for struben vendte 0-1 til 3-1 - og siden strøg helt til tops i turneringen. Nordicbet* tilbyder Second Chance, hvis det lykkes Basel at stikke en kæp i hjulet for Liverpool.

Second Chance hvis Basel vinder kampen

NordicBet har et godt kampagne-tilbud til denne Champions League-kamp. I tilfælde af Basel vinder kampen så refunderer NordicBet tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

 • Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
 • Hvis Chelsea ikke vinder kampen, refunderer NordicBet dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr./50 EUR/90 USD.
 • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Tirsdag 9. december kl. 20:45 - Anfield

(NordicBets odds på 1.halvleg)

Liverpool Uafgjort Basel
2,28
2,18 4,65
NordicBet
NordicBet NordicBet

Se infoanalyse på kampen her

Regler og vilkår

 • Dette tilbud gælder kun til kampen Liverpool - Basel, som spilles 9. december.
 • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis Basel vinder kampen.
 • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
 • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle begge hold score i kampen.
 • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
 • Dette tilbud gælder alle NordicBet kunder fra Danmark.
 • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
 • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
 • Generelle vilkår og betingelser er gældende.